aro Kuracie krídla marinované mraz. 1x1 kg

42486
42486
Na predajni: 18 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 08:52
18 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Chicken Wings. Korenené, marinované kuracie krídla, porcie, SK 1 predvarené, hlbokozmrazené.
ZLOŽENIE
kuracie krídla (92%), koreniaca zmes ( pšeničná múka, zemiakový škrob, koreniny, jedlá sol', dextróza, extrakt korenín). Môže obsahovat horčicu a celer
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Zeler a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g/ml: Energia 891 kJ/ 213 kcal, Tuky 12,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g, Sacharidy 4,6 g, z toho cukry 0,6 g, Bielkoviny 20,4 g, Soľ 0,99 g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje na 100 g/ml: Energia 891 kJ/ 213 kcal, Tuky 12,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g, Sacharidy 4,6 g, z toho cukry 0,6 g, Bielkoviny 20,4 g, Soľ 0,99 g.
HMOTNOSŤ/OBJEM
1 kg
PODMIENKY SKLADOVANIA
Pre čo najlepší výsledok pripravujte výrobok v zmrazenom stave. Pred konzumáciou je potrebnévýrobok dôkladne tepelne upravit. V rúre alebo teplovzdušnej rúre: predhrejte rúru na 220 °C(teplovzdušnú rúru na 200 °C). Vložte zmrazené kuracie krídla na plech na pečenie a pečte nastrednej úrovni rúry po dobu cca 25–30 minút (rozmrazené krídla cca 12-14 minút). Na panvici:Vložte zmrazené kuracie krídla do horúceho tuku a opekajte na strednom stupni cca 12–15minút (rozmrazené krídla cca 8-10 minút). bez pokrievky a pravidelne obracajte. Vyprážanie vofritéze: Fritujte zmrazené kuracie krídla pri teplote 170 °C po dobu cca 7–9 minút (rozmrazenékrídla cca 4-5 minút). Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej
VÝROBCA
MCC Trading International GmbHSchlüterstraße 5, 40235 Düsseldorf, Germany
NÁVOD NA POUŽITIE
Pre čo najlepší výsledok pripravujte výrobok v zmrazenom stave. Pred konzumáciou je potrebnévýrobok dôkladne tepelne upravit. V rúre alebo teplovzdušnej rúre: predhrejte rúru na 220 °C(teplovzdušnú rúru na 200 °C). Vložte zmrazené kuracie krídla na plech na pečenie a pečte nastrednej úrovni rúry po dobu cca 25–30 minút (rozmrazené krídla cca 12-14 minút). Na panvici:Vložte zmrazené kuracie krídla do horúceho tuku a opekajte na strednom stupni cca 12–15minút (rozmrazené krídla cca 8-10 minút). bez pokrievky a pravidelne obracajte. Vyprážanie vofritéze: Fritujte zmrazené kuracie krídla pri teplote 170 °C po dobu cca 7–9 minút (rozmrazenékrídla cca 4-5 minút). Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation