aro Kuracie krídla marinované mraz. 1x1 kg
42486
4337182090984 (kusový)
42486
Na predajni: 18 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 08:52
18 balenie
ARO - lacno, ale kvalitne
Štandardná a stála kvalita produktov naprieč všetkými kategóriami za bezkonkurenčné ceny.
Štandardná a stála kvalita produktov naprieč všetkými kategóriami za bezkonkurenčné ceny.
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Chicken Wings. Korenené, marinované kuracie krídla, porcie, SK 1 predvarené, hlbokozmrazené.
- ZLOŽENIE
- kuracie krídla (92%), koreniaca zmes ( pšeničná múka, zemiakový škrob, koreniny, jedlá sol', dextróza, extrakt korenín). Môže obsahovat horčicu a celer
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Zeler a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g/ml: Energia 891 kJ/ 213 kcal, Tuky 12,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g, Sacharidy 4,6 g, z toho cukry 0,6 g, Bielkoviny 20,4 g, Soľ 0,99 g.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové údaje na 100 g/ml: Energia 891 kJ/ 213 kcal, Tuky 12,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1 g, Sacharidy 4,6 g, z toho cukry 0,6 g, Bielkoviny 20,4 g, Soľ 0,99 g.
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- 1 kg
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Pre čo najlepší výsledok pripravujte výrobok v zmrazenom stave. Pred konzumáciou je potrebnévýrobok dôkladne tepelne upravit. V rúre alebo teplovzdušnej rúre: predhrejte rúru na 220 °C(teplovzdušnú rúru na 200 °C). Vložte zmrazené kuracie krídla na plech na pečenie a pečte nastrednej úrovni rúry po dobu cca 25–30 minút (rozmrazené krídla cca 12-14 minút). Na panvici:Vložte zmrazené kuracie krídla do horúceho tuku a opekajte na strednom stupni cca 12–15minút (rozmrazené krídla cca 8-10 minút). bez pokrievky a pravidelne obracajte. Vyprážanie vofritéze: Fritujte zmrazené kuracie krídla pri teplote 170 °C po dobu cca 7–9 minút (rozmrazenékrídla cca 4-5 minút). Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej
- VÝROBCA
- MCC Trading International GmbHSchlüterstraße 5, 40235 Düsseldorf, Germany
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pre čo najlepší výsledok pripravujte výrobok v zmrazenom stave. Pred konzumáciou je potrebnévýrobok dôkladne tepelne upravit. V rúre alebo teplovzdušnej rúre: predhrejte rúru na 220 °C(teplovzdušnú rúru na 200 °C). Vložte zmrazené kuracie krídla na plech na pečenie a pečte nastrednej úrovni rúry po dobu cca 25–30 minút (rozmrazené krídla cca 12-14 minút). Na panvici:Vložte zmrazené kuracie krídla do horúceho tuku a opekajte na strednom stupni cca 12–15minút (rozmrazené krídla cca 8-10 minút). bez pokrievky a pravidelne obracajte. Vyprážanie vofritéze: Fritujte zmrazené kuracie krídla pri teplote 170 °C po dobu cca 7–9 minút (rozmrazenékrídla cca 4-5 minút). Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |