- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Mletá pražená kávovinová zmes
- ZLOŽENIE
- Žito, Koreň cukrovej repy, Jačmeň, Čakankový koreň
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnotyna 100 g:Energetická hodnota 1430 kJ /342 kcalTuky 1,8 g- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 gSacharidy 58,6 g- z toho cukry 1,6 gVláknina 27,3 gBielkoviny 8,7 gSoľ 0,04 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové hodnotyna 100 g:Energetická hodnota 1430 kJ /342 kcalTuky 1,8 g- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 gSacharidy 58,6 g- z toho cukry 1,6 gVláknina 27,3 gBielkoviny 8,7 gSoľ 0,04 g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- 500g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením. Minimální trvanlivost do: data uvedeného na spodní části obalu.
- PÔVOD
- Česká republika
- VÝROBCA
- AVITA Bratislava s.r.o.,Krajná 29, 821 04 Bratislava, Slovensko
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Nápoj Melta je možné pripraviť mnohými spôsobmi:Tradičná príprava:Do vriacej vody vsypeme sypanú Meltu (2 lyžice na 0,5 litra vody), necháme niekoľkokrát vzkypieť (nutné strážiť), vypneme a necháme 3 minúty odstáť. Precedíme a môžeme podávať. Pokiaľ si chcete vychutnať Meltu viac horkú, odporúčame predĺžiť dobu lúhovania.Moka kanvička:Pod sitko v spodnej časti kanvičky nalejeme vodu. Sitko naplníme maximálne z 2/3 sypanou Meltou (1-2 lyžice na 0,25 litra vody) a obsah nijako nestláčame. Skompletovanú moka kanvičku potom umiestnime na sporák na stredne silný výkon. Necháme Meltu po dobu 6-10 minút pozvoľna vytekať do hornej časti kanvičky, až prestane vytekať úplne. Teraz môžeme podávať.Prekvapkávaná:Než filter vložíme do prekvapkávača, mierne ho navlhčeme a do nádrže na vodu nalejeme 0,5 litra vody. Následne do filtra nasypeme 3 lyžice sypanej Melty a prístroj zapneme. Po prekvapkaní môžeme podávať. Po prefiltrovaní môžeme podávať.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |