- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Banketka toskánska 20ks SP - rustikálne viaczrnné pečivo, predpečený, hlbokozmrazený polotovar
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ múka, pitná voda, RAŽNÁ múka, ľanové semienko zlaté (3,5%), hnedé ľanové semienko (2,5%), RAŽNÁ trhanka, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), drvená SÓJA, droždie, otruby (PŠENICA), repkový olej, slnečnicové semienka (0,5%), jedlá soľ, pražený slad (JAČMENNÝ), cukor, regulátory kyslosti (kyselina mliečna, kyselina citrónová), pražený slad (RAŽNÝ), múku upravujúca látka (kyselina askorbová), koriander.
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Sójové zrná a výrobky z nich, Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 350kcal, Tuky 6g, Mastné kyseliny nasýtené 0,6g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasýtené-cis 0g, Sacharidy 59g, Cukry 2,3g, Bielkoviny 12g, Vláknina 6,4g, Škrob 0g, Soľ 2,2g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 600g, Počet porcí v balení: 15
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Uchovávajte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pečivo vyberte z balenia a nechajte 15 min. rozmraziť pri izbovej teplote, potom dopečte v predhriatej plynovej, elektrickej alebo teplovzdušnej rúre 8-10 minút pri teplote 180°C, na začiatku s perou. Po upečení nechajte krátko vychladnúť a spotrebujte do 24 hodín.
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Krajina pôvodu
- Česko
- Dodatočné informácie
- La Lorraine Belgické pečivo a cukrárske výrobky s dôrazom na tradičnú chuť a remeselnú výrobu.
- Počet balení v kartóne / na palete
- 15 / 300
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
| Otváracie hodiny | |
| Po - Ne | 08:00 - 20:00 |