Chlieb Dlháň mraz. 1x500 g

52474
52474
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 03.05.2025 04:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Chlieb Dlháň 500g
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ múka 44 %, voda pitná, RAŽNÁ múka 9 %, chlebová zmes (PŠENIČNÁ múka, PŠENIČNÝ sušený kvások, PŠENIČNÝ LEPOK, RAŽNÁ múka pražená, stabilizátor (guarová guma, E 466), palmový tuk nestužený, emulgátor (E 472e), cukor, nízkotučné sušené MLIEKO, protihrudkujúca látka (fosforečnany vápenaté), múku upravujúca látka (kyselina askorbová), enzýmy), droždie, soľ jedlá, olej rastlinný (repkový). Výrobok môže obsahovať vajcia, arašidy,sója, orechy, zeler, horčicu, sezam, oxid siričitý, vlčí bôb.
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Sezamové semená a výrobky z nich,Oxid siričitý a siričitany,Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj,Vajcia a výrobky z nich,Arašídy a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Orechy a výrobky z nich,Zeler a výrobky z něj,Horčica a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1218 kJ/290 kcalTuky: 2,7g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5g)Sacharidy: 55,4g (z toho cukry: 2,8g)Bielkoviny: 10,1gSoľ: 1,72g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
na 100g
HMOTNOSŤ/OBJEM
500g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte pri teplote mínus 18 °C alebo nižšej.Po rozmrazení znova nezmrazujte.
VÝROBCA
Prievidzské pekárne a cukrárne, a.s.Košovská cesta 12, 971 01 Prievidza
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na prípravu: Vyberte z obalu. 1.spôsob: Chlieb zohrievame pri teplote 220-230°C, 4-6 minút. Po dopečení necháme chlieb po dobu 30 minút vychladnúť pri izbovej teplote. Teplota a doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od typu kuchynskej rúry. 2.spôsob: Chlieb necháme voľne rozmraziť pri izbovej teplote po dobu 2 - 2,5 hodiny.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation