- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Croissant s marhuľovou náplňou, jemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ múka, pitná voda, marhuľová plnka (20%) (marhuľové pyré (60%), cukor, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, aróma, kyselina (kyselina citrónová), zahusťovadlo (guma gellan), pitná voda), palmový olej, cukor, repkový olej, mletý kukuričný extrudát, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, jedlá soľ, emulgátory (lecitíny, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (karotény), aróma, antioxidanty (estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, extrakt tokoferolu), glutén (PŠENIČNÝ), fermentovaná PŠENIČNÁ múka, konzervačná látka (sorban draselný), kyselina (kyselina citrónová), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 343kcal, Tuky 16g, Mastné kyseliny nasýtené 6,8g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasýtené-cis 0g, Sacharidy 45g, Cukry 17g, Bielkoviny 4,7g, Vláknina 1,5g, Škrob 0g, Soľ 1,1g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 5700g, Počet porcí v balení: 60
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Uchovávajte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pečivo vyberte z balenia a nechajte 40 min. rozmraziť. Potom pečte v predhriatej plynovej, elektrickej alebo teplovzdušnej rúre 12-16 minút pri teplote 180-190°C, na začiatku s parou. Po upečení nechajte krátko vychladnúť a spotrebujte do 24 hodín.
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Krajina pôvodu
- Česko
- Dodatočné informácie
- La Lorraine Belgické pečivo a cukrárske výrobky s dôrazom na tradičnú chuť a remeselnú výrobu.
- Počet balení v kartóne / na palete
- 1 / 56
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
| Otváracie hodiny | |
| Po - Ne | 08:00 - 20:00 |