La Lorraine Croissant marhuľa mraz. 60 x 95 g

99239
99239
Na predajni: 1 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 02.12.2025 18:00
1 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Croissant s marhuľovou náplňou, jemné pečivo s marhuľovou náplňou, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ múka, pitná voda, marhuľová plnka (20%) (marhuľové pyré (60%), cukor, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, aróma, kyselina (kyselina citrónová), zahusťovadlo (guma gellan), pitná voda), palmový olej, cukor, repkový olej, mletý kukuričný extrudát, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, jedlá soľ, emulgátory (lecitíny, mono- a diglyceridy mastných kyselín), farbivo (karotény), aróma, antioxidanty (estery mastných kyselín s kyselinou askorbovou, extrakt tokoferolu), glutén (PŠENIČNÝ), fermentovaná PŠENIČNÁ múka, konzervačná látka (sorban draselný), kyselina (kyselina citrónová), múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
ALERGÉNY
Obsahuje: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 343kcal, Tuky 16g, Mastné kyseliny nasýtené 6,8g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasýtené-cis 0g, Sacharidy 45g, Cukry 17g, Bielkoviny 4,7g, Vláknina 1,5g, Škrob 0g, Soľ 1,1g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hmotnost obsahu: 5700g, Počet porcí v balení: 60
PODMIENKY SKLADOVANIA
Uchovávajte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
NÁVOD NA POUŽITIE
Pečivo vyberte z balenia a nechajte 40 min. rozmraziť. Potom pečte v predhriatej plynovej, elektrickej alebo teplovzdušnej rúre 12-16 minút pri teplote 180-190°C, na začiatku s parou. Po upečení nechajte krátko vychladnúť a spotrebujte do 24 hodín.

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Krajina pôvodu
Česko
Dodatočné informácie
La Lorraine Belgické pečivo a cukrárske výrobky s dôrazom na tradičnú chuť a remeselnú výrobu.
Počet balení v kartóne / na palete
1 / 56

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation