Cappenrath&Weise Torta banana split mraz. 1x1200 g

741637
741637
Na predajni: 9 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 29.03.2024 14:00
9 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Banánová torta, hlbokozmrazené. Torta s plátkami banánu v smotane s banánovou príchuťou s kúskami čokolády, sypaný čokoládovými hoblinkami.
ZLOŽENIE
SMOTANA (34%), banány (20%), PŠENIČNÁ múka, cukor, VAJCIA, čokoláda (5%) (kakaová hmota, cukor, emulgátor: lecitíny (SÓJA)), pitná voda, margarín (rastlinný tuk (palmový, kokosový), pitná voda, rastlinný olej (repkový, palmový), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín), sirup z invertného cukru, čokoláda (2%) (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: lecitíny (SÓJA)), jablčný džem (glukózový sirup, jablká , želírujúca látka: pektíny, kyselina: kyselina citrónová), modifikovaný škrob, jedlá želatína (hovädzie), sušené plnotučné MLIEKO, kakao so zníženým obsahom tuku, pšeničný škrob, sušená SRVÁTKA, prírodná aróma, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, kypriaci látky: uhličitany sodné, citrany sodné, kyselina: kyselina citrónová, jedlá soľ, kukuričný škrob, dextróza, zahusťovadlo: xantánová guma, LAKTÓZA.
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100g = na porciu, % RI*: Energia 1159 kJ/278 kcal, 14%; Tuky 16g, 23%; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,1g, 46%; Sacharidy 29g, 11%; z toho cukry 19g, 21%; Bielkoviny 4,2g, 8%; Soľ 0,16g, 3%. *RI: Referenčný príjem priemerného dospelého (8 400 kJ/2 000 kcal). Počet porcií: 12.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje na 100g = na porciu, % RI*: Energia 1159 kJ/278 kcal, 14%; Tuky 16g, 23%; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,1g, 46%; Sacharidy 29g, 11%; z toho cukry 19g, 21%; Bielkoviny 4,2g, 8%; Soľ 0,16g, 3%. *RI: Referenčný príjem priemerného dospelého (8 400 kJ/2 000 kcal). Počet porcií: 12.
HMOTNOSŤ/OBJEM
1200g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Návod na prípravu: Pred rozmrazením odstráňte papierový obal. Tortu rozmrazujte pri izbovej teplote na vhodnom tácke po dobu 5-6 hodín. Naporcováním je možné skrátiť rozmrazovanie o hodinu. Tip pre spotrebiteľa: Najľahšie naporciujte 30 minút po vybratí z mrazničky. Uchovanie u spotrebiteľa: chladnička + 5 °C: 1 deň, mraznička -6 °C: 4 dni, mraznička -12 °C: 3 týždne, mraznička -18 °C alebo nižšia: viď dátum minimálnej trvanlivosti. Pri -18 °C minimálna trvanlivosť do konca: viď predná strana obalu. Po rozmrazení znovu nezmrazovať. Skladujte pri teplote -18 °C a nižšej.
VÝROBCA
Výrobca: Conditorei Coppenrath & Wiese KG, Zum Attersee 2, D-49076 Osnabrück, Nemecko.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation