Cappenrath&Weise Cheesecake jahodový mraz. 1x1100 g

736018
736018
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 29.03.2024 07:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Tvarohová torta s kúskami jahôd, hlbokozmrazené. Torta s vrstvou tvarohu a smotany s jahodovou arómou s kúskami jahôd, zdobený jahodovou polevou (20%).
ZLOŽENIE
SMOTANA (18%), SMOTANOVÝ SYR (17%), jahody (12%), PŠENIČNÁ múka, glukózo-fruktózový sirup, sirup z invertného cukru, rastlinný tuk (kokosový, palmový, repkový v rôznom pomere), pitná voda, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín, cukor, pitná voda, jedlá želatína (hovädzie), kyselina citrónová, modifikovaný škrob, želírujúca látka: pektín, kypriace látka (uhličitany sodné, citrany sodné, hydrogénuhličitan amónny), jedlá soľ, prírodné aróma, mrkvový extrakt, farbivo (oxid titaničitý, karotény), regulátor kyslosti: chlorid vápenatý.
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100g/ml, na porciu = 91,6 g, na porciu, % RI*: Energia 1336 kJ/320 kcal, 1225 kJ/293 kcal, 15 %; Tuky 17,4 g, 15,9 g, 23 %; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,5 g, 8,7 g, 44 %; Sacharidy 36,3 g, 33,3 g, 13 %; z toho cukry 27,5 g, 25,2 g, 28 %; Bielkoviny 3,4 g, 3,1 g, 6 %; Sůl 0,300 g, 0,275 g, 5 %. * RI: Referenčný príjem priemerného dospelého (8 400 kJ/2 000 kcal). Počet porcií: 12.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje na 100g/ml, na porciu = 91,6 g, na porciu, % RI*: Energia 1336 kJ/320 kcal, 1225 kJ/293 kcal, 15 %; Tuky 17,4 g, 15,9 g, 23 %; z toho nasýtené mastné kyseliny 9,5 g, 8,7 g, 44 %; Sacharidy 36,3 g, 33,3 g, 13 %; z toho cukry 27,5 g, 25,2 g, 28 %; Bielkoviny 3,4 g, 3,1 g, 6 %; Sůl 0,300 g, 0,275 g, 5 %. * RI: Referenčný príjem priemerného dospelého (8 400 kJ/2 000 kcal). Počet porcií: 12.
HMOTNOSŤ/OBJEM
1100g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Návod na prípravu: Pred rozmrazením odstráňte papierový obal. Ochranný obal mrazeného výrobku natrhnite alebo rozrežte na perforované časti a úplne jej odstráňte. Tortu rozmrazujte pri izbovej teplote na vhodnom tácke po dobu 4-5 hodín. Naporcováním je možné skrátiť rozmrazovanie o hodinu. Tip pre spotrebiteľa: Najľahšie naporciujte 30 minút po vybratí z mrazničky. Uchovanie u spotrebiteľa: chladnička + 5 ° C: 1 deň, mraznička -6 ° C: 4 dni, mraznička -12 ° C: 3 týždne, mraznička -18 ° C alebo nižšia: viď. dátum minimálnej trvanlivosti. Pri -18 ° C minimálna trvanlivosť do konca: viď. predná strana obalu. Po rozmrazení znovu nezmrazovať. Skladujte pri teplote -18 ° C a nižšej.
VÝROBCA
Výrobca: Conditorei Coppenrath & Wiese GmbH & Co.KG, Zum Attersee 2, D-49076 Osnabrück, Nemecko.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation