- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Croissant so syrom, jemné pečivo, predkysnutý, hlbokozmrazený polotovar
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ múka, pitná voda, palmový olej, syr (MLIEKO) (3,3%), cukor, glutén (PŠENIČNÝ), VAJCIA, repkový olej, jedlá soľ jódovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), droždie, sušená srvátka (MLIEKO), emulgátory (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou, mono- a diglyceridy mastných kyselín), sladová múka (PŠENIČNÁ), kypriace látky (fosforečnany vápnika, uhličitany sodné, uhličitany vápnika), JAČMENNÝ sladový extrakt, sušené plnotučné MLIEKO, zahusťovadlo (guarová guma), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), prírodné arómy, múku upravujúca látka (kyselina askorbová).
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Vajcia a výrobky z nich, Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 413kcal, Tuky 23g, Mastné kyseliny nasýtené 12g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasýtené-cis 0g, Sacharidy 40g, Cukry 5,4g, Bielkoviny 10g, Vláknina 2,4g, Škrob 0g, Soľ 1,3g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 3600g, Počet porcí v balení: 60
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Uchovávajte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pečivo vyberte z balenia a nechajte 30 min. rozmraziť. Potom pečte v predhriatej plynovej, elektrickej alebo teplovzdušnej rúre 12-16 minút pri teplote 180-190°C, na začiatku s parou. Po upečení nechajte krátko vychladnúť a spotrebujte do 24 hodín.
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Krajina pôvodu
- Česko
- Dodatočné informácie
- La Lorraine Belgické pečivo a cukrárske výrobky s dôrazom na tradičnú chuť a remeselnú výrobu.
- Počet balení v kartóne / na palete
- 1 / 48
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
 Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji    
 Vybraná predajňa
| Otváracie hodiny | |
| Po - Ne | 08:00 - 20:00 | 
 
  
  
   
 