- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Crema Tiramisu, zmes v prášku na prípravu krému
- ZLOŽENIE
- cukor, glukózový sirup, modifikovaný škrob, speňovač (glukózový sirup, rastlinný olej kokosový, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou), MLIEČNÁ BIELKOVINA), MASCARPONE prášok 4,1% (talianský SYR MASCARPONE 92%, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, MLIEČNA BIELKOVINA, stabilizátor (fosforečnany sodné)), zahusťovadlo (karagénan), karamelizovaná sacharóza, prírodná aróma, jedlá soľ, farbivá (karotény, riboflavíny).
- ALERGÉNY
- Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje v hotovom výrobku: na 100g:Energia: 533 kJ / 127 kcalTuky: 4,5 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 3,2 gSacharidy: 19 gz toho cukry: 13 gBielkoviny: 2,8 gSoľ: 0,16g*výrobok pripravený podľa návodu s plnotučným mliekom (3,5% tuku)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové údaje v hotovom výrobku: na 1 porciu (á 91g):Energia: 485 kJ / 115 kcalTuky: 4,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 2,9 gSacharidy: 17 gz toho cukry: 12 gBielkoviny: 2,6 gSoľ: 0,15g*výrobok pripravený podľa návodu s plnotučným mliekom (3,5% tuku)
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hrubá hmotnosť: 73g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- Dr.Oetker, s.r.o. Ľadová 14 PSČ: 81105 Bratislava Slovensko www.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Príprava: 1. Do vysokej nádoby nalejeme 300ml studeného mlieka a prisypeme obsah vrecka.2. Šľaháme elektrickým ručným šľahačom 3 minúty na najvyšších otáčkách.3. Na prípravu dezertu do pohára striedavo vrstvíme vyšľahaný tiramisu krém a piškóty namočené v silnej káve. Nakoniec povrch dezertu posypeme preosiatým kakaom.4. Uložíme minimálne na 2 hodiny do chladničky a potom servírujeme.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |