Dr.Oetker Cheesecake 1x490 g

749308
749308
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 23.04.2024 07:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Cheesecake, sypká změs na prípravu koláča
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, kukuřičný škrob, modifikovaný zemiakový škrob, jedlá sůl, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma.
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g hotového výrobku: energetická hodnota: 1023 kJ/247 kcal tuky: 11g z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,8g sacharidy: 27g z toho cukry: 14g bielkoviny: 9,1g soľ: 0,32g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na 1porciu hotového výrobku: energetická hodnota: 1054 kJ/252 kcal tuky: 11g z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,9g sacharidy: 28g z toho cukry: 15g bielkoviny: 9,3g soľ: 0,33g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 490g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Obsah balenia: 330 g zmesi na cesto, 160 g zmesi na náplň K tomu pridáte: na cesto: 180 g masla alebo margarínu na náplň: 500 g jemného polotučného tvarohu, 300 ml polotučného mlieka, 3 vajcia (veľkosť M) Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 160 ° C 60-70 min. Teplovzdušná rúra: 150 ° C 60-70 min. Plynová rúra: stredný stupeň 60-70 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! 1. Obsah vrecka so zmesou na prípravu cesta vysypeme do misy alebo na pracovnú dosku. Pridáme maslo alebo margarín a ručne vypracujeme dohladka. Cesto nanesieme do vymastenej tortovej formy (o 26 cm). Pritlačíme ku dnu formy i po okrajoch tak, aby sme vytvorili okraj vysoký asi 3 cm. Cesto vidličkou na niekoľkých miestach popicháme. 2. Na prípravu náplne zmiešame obsah vrecka so zmesou na náplň s tvarohom, mliekom a vajcami. Metličkou vymiešame dohladka a nalejeme na cesto. Dáme piecť. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. Počas pečenia rúru zbytočne neotvárame. 3. Po upečení necháme cheesesake úplne vychladnúť.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation