Dr.Oetker Cheesecake 490 g
749308
8595072617437 (kusový)
749308
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 26.04.2025 04:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Cheesecake, sypká změs na prípravu koláča
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, kukuřičný škrob, modifikovaný zemiakový škrob, jedlá sůl, regulátor kyslosti (kyselina citrónová), aróma.
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g hotového výrobku: energetická hodnota: 1023 kJ/247 kcal tuky: 11g z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,8g sacharidy: 27g z toho cukry: 14g bielkoviny: 9,1g soľ: 0,32g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Na 1porciu hotového výrobku: energetická hodnota: 1054 kJ/252 kcal tuky: 11g z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,9g sacharidy: 28g z toho cukry: 15g bielkoviny: 9,3g soľ: 0,33g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 490g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- "Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Obsah balenia: 330 g zmesi na cesto, 160 g zmesi na náplň K tomu pridáte: na cesto: 180 g masla alebo margarínu na náplň: 500 g jemného polotučného tvarohu, 300 ml polotučného mlieka, 3 vajcia (veľkosť M) Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 160 ° C 60-70 min. Teplovzdušná rúra: 150 ° C 60-70 min. Plynová rúra: stredný stupeň 60-70 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! 1. Obsah vrecka so zmesou na prípravu cesta vysypeme do misy alebo na pracovnú dosku. Pridáme maslo alebo margarín a ručne vypracujeme dohladka. Cesto nanesieme do vymastenej tortovej formy (o 26 cm). Pritlačíme ku dnu formy i po okrajoch tak, aby sme vytvorili okraj vysoký asi 3 cm. Cesto vidličkou na niekoľkých miestach popicháme. 2. Na prípravu náplne zmiešame obsah vrecka so zmesou na náplň s tvarohom, mliekom a vajcami. Metličkou vymiešame dohladka a nalejeme na cesto. Dáme piecť. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. Počas pečenia rúru zbytočne neotvárame. 3. Po upečení necháme cheesesake úplne vychladnúť.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |