Dr.Oetker Gustin 6x200 g

18228
18228
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 06.05.2025 05:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Gustin 200 g, jemný kukuřičný škrob
ZLOŽENIE
Kukuričný škrob
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota na 100g hotového produktu: 1513 kJ/356 kcal Tuky (g): 0,6 z toho nasytené mastné kyseliny (g): 0 Sacharidy (g): 87,5 z toho cukry (g): 0 Bielkoviny (g): 0,5 Soľ (g): 0,18
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Neuvádza sa.
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 225 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Ideálny na zjemnenie koláčov a tort, na prípravu náplní, dezertov a na zahustenie omáčok. Zahustenie omáčky: Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu Gustin rozmiešaného v 50 ml vody a necháme 3 minúty povariť. Použitie: Piškótové cesto na tortový korpus, zákusky. Návod: 180 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 6 vajec, 100 g hladkej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku do pečiva, 50 g Gustinu. Vyšľaháme cukor s vajcami, vmiešame zmes múky s kypriacim práškom a Gustinom a upečieme. Použitie: Ovocná náplň pečená spolu s cestom. Návod: 1 kg nastrúhaných jabĺk, 150 g cukru, 1 balíček škoricového cukru, 50 g Gustinu. Zmiešame, nalejeme na surové cesto (napr. linecké) a spolu upečieme. Použitie: Tvarohová náplň pečená spolu s cestom. Návod: 750 g mäkkého tvarohu, 2 vajcia, 30 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 50 ml rumu, 250 ml studeného mlieko, 50 g Gustinu. Zmiešame, nalejeme na surové cesto (napr. linecké) a spolu upečieme. Použitie: Ovocná náplň / omáčka varená. Návod: 200 g roztlačeného ovocia, 500 ml ovocnej šťavy, cukor podľa chuti, 50 g Gustinu. Cukor s Gustinom rozmiešame v ovocnej šťave, prevaríme spolu s ovocím a necháme vychladnúť. Recept z obalu: Krémeše. Z lístkového cesta upečieme 2 pláty. Na žĺtkový krém rozmiešame v 1/4 l mlieka mlieka 4 žĺtky, 1 vanilínový cukor a 80 g Gustinu, vmiešame do 3/4 l vriaceho mlieka a uvaríme hustý krém. Za občasného zamiešania necháme vychladnúť. 250 g mäkkého masla vyšľaháme so 150 g práškového cukru do peny a po častiach zašľaháme uvarený krém. 250 ml smotany na šľahnie vyšľaháme do tuha. Krém natrieme na 1 plát cesta, na krém nanesieme šľahačku a prikryjeme druhým plátom. Vrch môžeme poliať čokoládovou polevou. Krémeše necháme do druhého dňa uležať. Krájame na rezy.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation