Dr.Oetker Gustin 6x200 g
18228
8584002400522
18228
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 06.05.2025 05:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Gustin 200 g, jemný kukuřičný škrob
- ZLOŽENIE
- Kukuričný škrob
- ALERGÉNY
- Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energetická hodnota na 100g hotového produktu: 1513 kJ/356 kcal Tuky (g): 0,6 z toho nasytené mastné kyseliny (g): 0 Sacharidy (g): 87,5 z toho cukry (g): 0 Bielkoviny (g): 0,5 Soľ (g): 0,18
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Neuvádza sa.
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 225 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika www.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Ideálny na zjemnenie koláčov a tort, na prípravu náplní, dezertov a na zahustenie omáčok. Zahustenie omáčky: Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu Gustin rozmiešaného v 50 ml vody a necháme 3 minúty povariť. Použitie: Piškótové cesto na tortový korpus, zákusky. Návod: 180 g cukru, 1 balíček vanilínového cukru, 6 vajec, 100 g hladkej múky, 1/2 balíčka kypriaceho prášku do pečiva, 50 g Gustinu. Vyšľaháme cukor s vajcami, vmiešame zmes múky s kypriacim práškom a Gustinom a upečieme. Použitie: Ovocná náplň pečená spolu s cestom. Návod: 1 kg nastrúhaných jabĺk, 150 g cukru, 1 balíček škoricového cukru, 50 g Gustinu. Zmiešame, nalejeme na surové cesto (napr. linecké) a spolu upečieme. Použitie: Tvarohová náplň pečená spolu s cestom. Návod: 750 g mäkkého tvarohu, 2 vajcia, 30 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 50 ml rumu, 250 ml studeného mlieko, 50 g Gustinu. Zmiešame, nalejeme na surové cesto (napr. linecké) a spolu upečieme. Použitie: Ovocná náplň / omáčka varená. Návod: 200 g roztlačeného ovocia, 500 ml ovocnej šťavy, cukor podľa chuti, 50 g Gustinu. Cukor s Gustinom rozmiešame v ovocnej šťave, prevaríme spolu s ovocím a necháme vychladnúť. Recept z obalu: Krémeše. Z lístkového cesta upečieme 2 pláty. Na žĺtkový krém rozmiešame v 1/4 l mlieka mlieka 4 žĺtky, 1 vanilínový cukor a 80 g Gustinu, vmiešame do 3/4 l vriaceho mlieka a uvaríme hustý krém. Za občasného zamiešania necháme vychladnúť. 250 g mäkkého masla vyšľaháme so 150 g práškového cukru do peny a po častiach zašľaháme uvarený krém. 250 ml smotany na šľahnie vyšľaháme do tuha. Krém natrieme na 1 plát cesta, na krém nanesieme šľahačku a prikryjeme druhým plátom. Vrch môžeme poliať čokoládovou polevou. Krémeše necháme do druhého dňa uležať. Krájame na rezy.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |