Dr. Oetker Gustin bezgluténový 6 x 200 g

758058
758058
Na predajni: 80 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 09:00
80 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Gustin bezgluténový jemný kukuričný škrob
ZLOŽENIE
kukuričný škrob.
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g:Energia 1513 kJ/356 kcal Tuky 0,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 87 g z toho cukry 0,0 g Bielkoviny 0,5 g Soľ 0,18 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
neuvádí se
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 226g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Piškótovému cestu dodáva jemnú štruktúru. Možno použiť na prípravu rôznych dezertov, náplní a omáčok za tepla. ZJEMNENIE CESTA Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Gustin. ZAHUSTENIE OMÁČKY Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny cca 50 g škrobu Gustin rozmiešaného v 50ml vody a necháme asi 3 minúty povariť. TIPY NA POUŽITIE: Piškotové cesto bezgluténové 150 g cukru, 1 balíček vanilínový cukru, 5 vajec, 150 g bezgluténovej múky, 50 g Gustinu, 2 PL vody. V míse cukor a vanilínový cokor vyšľaháme s vajcemi, opatrne vmiešame zmes múky s Gutinom, pridáme vodu a pečieme při 140°C, 40-50 minút. Ovocná náplň pecená spolu s cestom 1 kg nastrúhaných jablk, 150 g cukru, 1 balíček škoricového cukru, 50 g Gustinu Všechno prísady zmiešame, nalejeme na cesto a upečieme. Tvarohová náplň pecená spolu s cestom 750 g mäkkého tvarohu, 2 vajcia, 30 g cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 50 ml rumu, 250 ml studeného mlieka, 50 g Gustinu. Všetky prísady zmiešame, nalejeme na cesto a upečieme.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation