Dr.Oetker Venčeky krémové 290 g

716669
716669
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 10.05.2025 05:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Venčeky 290 g, sypká zmes na prípravu odpaľovaného cesta a krému
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, kukuričný škrob, cukor, kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), aróma, jedlá soľ, farbivá (karotény, riboflavíny)
ALERGÉNY
Obiloviny obsahující lepek, M?E OBSAHOVA?: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Priemerná energetická hodnota: 882 kJ / 210 kcal,Bielkoviny : 3,3 g,Sacharidy : 14,9 g, z toho cukry : 9,4 g,Tuky : 12,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,7 g,Vláknina : 0,3 g,Sodík (Na): 0,08 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
V 1 porcii á 55 g Priemerná energetická hodnota: 485 kJ / 116 kcal,Bielkoviny : 1,8 g,Sacharidy : 8,2 g, z toho cukry : 5,2 g,Tuky : 6,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,3 g,Vláknina : 0,2 g,Sodík (Na): 0,04 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal (%**) Priemerná energetická hodnota: 6 %,Bielkoviny : 4 %,Sacharidy : 3 %, z toho cukry : 6 %,Tuky : 10 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 26 %,Vláknina : <1 %,Sodík (Na): 2 %,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 340 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
PÔVOD
Česká republika
VÝROBCA
Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty - Kontakt Dr. Oetker 0850 368 537 Po-Pia 08:00-14:00 Viac informácii a receptov na www.oetker.sk
NARODENÉ
Neuvádza sa
REFERENČNÉ ČÍSLO
Neuvádza sa
VYKŔMENÉ
Neuvádza sa
PORAZENÉ
Neuvádza sa
BÚRANÉ
Neuvádza sa
VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
Neuvádza sa
FAO
Neuvádza sa
SPÔSOB PRODUKCIE
Neuvádza sa
SPÔSOB ODLOVU
Neuvádza sa
SPÔSOB ÚPRAVY
Neuvádza sa
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 140 g zmesi na prípravu cesta 150 g zmesi na prípravu krému K tomu pridáte: na cesto: 125 g zmäknutého rastlinného tuku na pečenie 250 ml vody 3 vajcia (veľkosť M) na krém: 650 ml mlieka 150 g masla 60 g práškového cukru Príprava cesta: 1. Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme zo sporáka a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom asi 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdičkovou trubičkou a na vymastený plech tvarujeme venčeky s priemerom asi 6 cm. Pečieme v predohriatej rúre. Čas a teplote pečenia sú uvedené v tabuľke. Po vychladnutí venčeky pozdĺžne rozkrojíme. Všetky druhy rúr pred pečením dobre prehrejte! Elektrická rúra: 200 °C 20 - 25 min. Teplovzdušná rúra: 180 °C 20 - 25 min. Plynová rúra: stredný stupeň 20 - 25 min. Pri pečení prvých 15 minút neotvárajte rúru! Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Príprava krému: 2. Obsah vrecka so zmesou na krém rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Mlieko s práškom vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny a po častiach do neho zašľaháme vychladnutý krém. Príprava venčekov: 3. Na vychladnuté spodky venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchom venčekov. Nakoniec venčeky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Tip: Vanilkové rezy Ak chceme ušetriť čas, môžeme namiesto Venčekov pripraviť Vanilkové rezy. Cesto a krém pripravíme podľa návodu. Cesto rozdelíme na 2 polovice a každú pomocou stierky rozotrieme na vymastený plech 30x40 cm. Cesto roztrieme na všetky strany pozdĺžne aj priečne. Pečieme podľa tabuľky. Po vychladnutí priklopíme vrchným plátom a necháme 2 hodiny tuhnúť v chladničke.
VETERINÁRNE ČÍSLO
Viz etiketa
SKUTOČNÝ OBSAH ALKOHOLU
Neuvádza sa
ZMRAZENÉ DŇA
Viz etiketa
DÁTUM BALENIA
Viz etiketa

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation