Dr.Oetker Venčeky krémové 290 g
716669
8595072601948 (kusový)
716669
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 10.05.2025 05:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Venčeky 290 g, sypká zmes na prípravu odpaľovaného cesta a krému
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ MÚKA, kukuričný škrob, cukor, kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), aróma, jedlá soľ, farbivá (karotény, riboflavíny)
- ALERGÉNY
- Obiloviny obsahující lepek, M?E OBSAHOVA?: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- 100 g Priemerná energetická hodnota: 882 kJ / 210 kcal,Bielkoviny : 3,3 g,Sacharidy : 14,9 g, z toho cukry : 9,4 g,Tuky : 12,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,7 g,Vláknina : 0,3 g,Sodík (Na): 0,08 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- V 1 porcii á 55 g Priemerná energetická hodnota: 485 kJ / 116 kcal,Bielkoviny : 1,8 g,Sacharidy : 8,2 g, z toho cukry : 5,2 g,Tuky : 6,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,3 g,Vláknina : 0,2 g,Sodík (Na): 0,04 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal (%**) Priemerná energetická hodnota: 6 %,Bielkoviny : 4 %,Sacharidy : 3 %, z toho cukry : 6 %,Tuky : 10 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 26 %,Vláknina : <1 %,Sodík (Na): 2 %,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 340 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- PÔVOD
- Česká republika
- VÝROBCA
- Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty - Kontakt Dr. Oetker 0850 368 537 Po-Pia 08:00-14:00 Viac informácii a receptov na www.oetker.sk
- NARODENÉ
- Neuvádza sa
- REFERENČNÉ ČÍSLO
- Neuvádza sa
- VYKŔMENÉ
- Neuvádza sa
- PORAZENÉ
- Neuvádza sa
- BÚRANÉ
- Neuvádza sa
- VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
- Neuvádza sa
- FAO
- Neuvádza sa
- SPÔSOB PRODUKCIE
- Neuvádza sa
- SPÔSOB ODLOVU
- Neuvádza sa
- SPÔSOB ÚPRAVY
- Neuvádza sa
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Balenie obsahuje: 140 g zmesi na prípravu cesta 150 g zmesi na prípravu krému K tomu pridáte: na cesto: 125 g zmäknutého rastlinného tuku na pečenie 250 ml vody 3 vajcia (veľkosť M) na krém: 650 ml mlieka 150 g masla 60 g práškového cukru Príprava cesta: 1. Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme zo sporáka a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom asi 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdičkovou trubičkou a na vymastený plech tvarujeme venčeky s priemerom asi 6 cm. Pečieme v predohriatej rúre. Čas a teplote pečenia sú uvedené v tabuľke. Po vychladnutí venčeky pozdĺžne rozkrojíme. Všetky druhy rúr pred pečením dobre prehrejte! Elektrická rúra: 200 °C 20 - 25 min. Teplovzdušná rúra: 180 °C 20 - 25 min. Plynová rúra: stredný stupeň 20 - 25 min. Pri pečení prvých 15 minút neotvárajte rúru! Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Príprava krému: 2. Obsah vrecka so zmesou na krém rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Mlieko s práškom vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny a po častiach do neho zašľaháme vychladnutý krém. Príprava venčekov: 3. Na vychladnuté spodky venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchom venčekov. Nakoniec venčeky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Tip: Vanilkové rezy Ak chceme ušetriť čas, môžeme namiesto Venčekov pripraviť Vanilkové rezy. Cesto a krém pripravíme podľa návodu. Cesto rozdelíme na 2 polovice a každú pomocou stierky rozotrieme na vymastený plech 30x40 cm. Cesto roztrieme na všetky strany pozdĺžne aj priečne. Pečieme podľa tabuľky. Po vychladnutí priklopíme vrchným plátom a necháme 2 hodiny tuhnúť v chladničke.
- VETERINÁRNE ČÍSLO
- Viz etiketa
- SKUTOČNÝ OBSAH ALKOHOLU
- Neuvádza sa
- ZMRAZENÉ DŇA
- Viz etiketa
- DÁTUM BALENIA
- Viz etiketa
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |