DR.OETKER KRÉMOVÉ VENČEKY 290g

716669
716669
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 03.07.2025 08:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Venčeky 290 g, sypká zmes na prípravu odpaľovaného cesta a krému
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, kukuričný škrob, cukor, kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), aróma, jedlá soľ, farbivá (karotény, riboflavíny)
ALERGÉNY
Obiloviny obsahující lepek, M?E OBSAHOVA?: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Priemerná energetická hodnota: 882 kJ / 210 kcal,Bielkoviny : 3,3 g,Sacharidy : 14,9 g, z toho cukry : 9,4 g,Tuky : 12,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,7 g,Vláknina : 0,3 g,Sodík (Na): 0,08 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
V 1 porcii á 55 g Priemerná energetická hodnota: 485 kJ / 116 kcal,Bielkoviny : 1,8 g,Sacharidy : 8,2 g, z toho cukry : 5,2 g,Tuky : 6,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,3 g,Vláknina : 0,2 g,Sodík (Na): 0,04 g,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal (%**) Priemerná energetická hodnota: 6 %,Bielkoviny : 4 %,Sacharidy : 3 %, z toho cukry : 6 %,Tuky : 10 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 26 %,Vláknina : <1 %,Sodík (Na): 2 %,Priemerný obsah živín v hotovom výrobku - venčeky pripravené podľa návodu s polotučným mliekom (1,5 % tuku),** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 340 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
PÔVOD
Česká republika
VÝROBCA
Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty - Kontakt Dr. Oetker 0850 368 537 Po-Pia 08:00-14:00 Viac informácii a receptov na www.oetker.sk
NARODENÉ
Neuvádza sa
REFERENČNÉ ČÍSLO
Neuvádza sa
VYKŔMENÉ
Neuvádza sa
PORAZENÉ
Neuvádza sa
BÚRANÉ
Neuvádza sa
VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
Neuvádza sa
FAO
Neuvádza sa
SPÔSOB PRODUKCIE
Neuvádza sa
SPÔSOB ODLOVU
Neuvádza sa
SPÔSOB ÚPRAVY
Neuvádza sa
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 140 g zmesi na prípravu cesta 150 g zmesi na prípravu krému K tomu pridáte: na cesto: 125 g zmäknutého rastlinného tuku na pečenie 250 ml vody 3 vajcia (veľkosť M) na krém: 650 ml mlieka 150 g masla 60 g práškového cukru Príprava cesta: 1. Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme zo sporáka a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom asi 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdičkovou trubičkou a na vymastený plech tvarujeme venčeky s priemerom asi 6 cm. Pečieme v predohriatej rúre. Čas a teplote pečenia sú uvedené v tabuľke. Po vychladnutí venčeky pozdĺžne rozkrojíme. Všetky druhy rúr pred pečením dobre prehrejte! Elektrická rúra: 200 °C 20 - 25 min. Teplovzdušná rúra: 180 °C 20 - 25 min. Plynová rúra: stredný stupeň 20 - 25 min. Pri pečení prvých 15 minút neotvárajte rúru! Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Príprava krému: 2. Obsah vrecka so zmesou na krém rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Mlieko s práškom vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny a po častiach do neho zašľaháme vychladnutý krém. Príprava venčekov: 3. Na vychladnuté spodky venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchom venčekov. Nakoniec venčeky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Tip: Vanilkové rezy Ak chceme ušetriť čas, môžeme namiesto Venčekov pripraviť Vanilkové rezy. Cesto a krém pripravíme podľa návodu. Cesto rozdelíme na 2 polovice a každú pomocou stierky rozotrieme na vymastený plech 30x40 cm. Cesto roztrieme na všetky strany pozdĺžne aj priečne. Pečieme podľa tabuľky. Po vychladnutí priklopíme vrchným plátom a necháme 2 hodiny tuhnúť v chladničke.
VETERINÁRNE ČÍSLO
Viz etiketa
SKUTOČNÝ OBSAH ALKOHOLU
Neuvádza sa
ZMRAZENÉ DŇA
Viz etiketa
DÁTUM BALENIA
Viz etiketa

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Krajina pôvodu
Česko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation