Dr. Oetker Krtkova torta 435 g

704210
704210
Na predajni: 15 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 05.11.2025 12:00
15 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Sypká zmes na prípravu torty
ZLOŽENIE
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13% čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota*, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, kakaové maslo*, emulgátor (lecitíny), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 3,4% kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátory (estery polyglycerolu mastných kyselín, mono- a digliceridy mastných kyselín, polyoxyetylénsorbitanmonooleát (polysorbát 80))), kypriace látky (difosforečnany, hydrogénuhličitan sodný), jedlá želatína, modifikovaný zemiakový škrob, aróma.
ALERGÉNY
Obsahuje: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, Sójové zrná a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Mastné kyseliny nasýtené 8,7g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hmotnost obsahu: 435g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu.
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 275 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla 2 vajcia (veľkosť M) 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychladenej smotany na šľahanie 100 ml studenej vody 1.Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame elektrickým ručným šĺahačom najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2.Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hlbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3.Príprava plnky a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhlbený korpus. Smetanu na šl'ahanie vyšl'aháme do tuha.Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske metličkou 1/2 minúty. Potom ihned' vo dvoch fázach primiešame šl'ahačku a nakoniec čokoládové kúsky. Šl'ahačkovú náplň navršíme kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 C 35 - 40 min Teplovzdušná rúra: 150 C 35 - 40 min Plynová rúra: stř. stupeň 35 - 40 min Při pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou ! Odporúčame okrúhlu tortovú formu pr. 26 cm.

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Krajina pôvodu
Česko
Dodatočné informácie
Dr. Oetker svojím mottom „Kvalita je najlepší recept“ nesie spotrebiteľom jednoznačné posolstvo: „Výrobky Dr. Oetker majú vynikajúcu chuť, sú vysoko kvalitné a spoľahlivé.“
Počet balení v kartóne / na palete
4 / 720

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation