Dr. Oetker Krtkova torta 435 g

704210
704210
Na predajni: 12 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 10:00
12 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Krtkova torta 410 g, sypká zmes na prípravu torty
ZLOŽENIE
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, emulgačná zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu mastných kyselín), glukozový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnany)), extróza, jedlá želatína,kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), modifikovaný zemiakový škrob, arómy, jedlá soľ, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza)
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g Energia : 1251 kJ 299 kcal,Tuky : 18,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,3 g,Sacharidy : 29,2 g, z toho cukry : 24,0 g,Bielkoviny : 3,9 g,Soľ : 0,20 g,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na 1 porciu á 105 g Energia : 1314 kJ 314 kcal,Tuky : 19,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,0 g,Sacharidy : 30,7 g, z toho cukry : 25,2 g,Bielkoviny : 4,1 g,Soľ : 0,21 g,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal) (%**) Energia 16 %,Tuky : 28 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 70 %,Sacharidy : 12 %, z toho cukry : 28 %,Bielkoviny : 8 %,Soľ : 4 %,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 465 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 250 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla, 2 vajcia, 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychladenej smotany na šľahanie, 100 ml studenej vody Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 °C 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra: 150 °C 35 - 40 min. Plynová rúra: stredný stupeň 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu O 26 cm. 1. Príprava cesta Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame elektrickým šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplote sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2. Úpravou korpusu Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3. Príprava náplne a zdobenie torty Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske ručne metličkou 1/2 minúty. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové kúsky. Šľahačkovú náplň navŕšime kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobenými korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny.
Pôvod
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation