- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Krtkova torta 410 g, sypká zmes na prípravu torty
- ZLOŽENIE
- cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, emulgačná zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu mastných kyselín), glukozový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnany)), extróza, jedlá želatína,kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), modifikovaný zemiakový škrob, arómy, jedlá soľ, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza)
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g Energia : 1251 kJ 299 kcal,Tuky : 18,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,3 g,Sacharidy : 29,2 g, z toho cukry : 24,0 g,Bielkoviny : 3,9 g,Soľ : 0,20 g,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Na 1 porciu á 105 g Energia : 1314 kJ 314 kcal,Tuky : 19,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,0 g,Sacharidy : 30,7 g, z toho cukry : 25,2 g,Bielkoviny : 4,1 g,Soľ : 0,21 g,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal) (%**) Energia 16 %,Tuky : 28 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 70 %,Sacharidy : 12 %, z toho cukry : 28 %,Bielkoviny : 8 %,Soľ : 4 %,Výživové údaje v hotovom výrobku: torta pripravená podľa návodu s margarínom, polotučným mliekom (1,5 % tuku) a 500 ml smotany na šľahanie,** referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal)
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 465 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- "Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Balenie obsahuje: 250 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla, 2 vajcia, 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychladenej smotany na šľahanie, 100 ml studenej vody Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 °C 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra: 150 °C 35 - 40 min. Plynová rúra: stredný stupeň 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu O 26 cm. 1. Príprava cesta Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame elektrickým šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplote sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2. Úpravou korpusu Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3. Príprava náplne a zdobenie torty Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske ručne metličkou 1/2 minúty. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové kúsky. Šľahačkovú náplň navŕšime kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobenými korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny.
- Pôvod
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |