Dr. Oetker Krtkova torta 435 g

704210
704210
Na predajni: 25 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 17.09.2025 21:00
25 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Sypká zmes na prípravu torty
ZLOŽENIE
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13% čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota*, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, kakaové maslo*, emulgátor (lecitíny), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 3,4% kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátory (estery polyglycerolu mastných kyselín, mono- a digliceridy mastných kyselín, polyoxyetylénsorbitanmonooleát (polysorbát 80))), kypriace látky (difosforečnany, hydrogénuhličitan sodný), jedlá želatína, modifikovaný zemiakový škrob, aróma.
ALERGÉNY
Obsahuje: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, Sójové zrná a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Mastné kyseliny nasýtené 8,7g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hmotnost obsahu: 435g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu.
VÝROBCA
Tatiana Koziaková, Ľadová 14, 811 05 Bratislava
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 275 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla 2 vajcia (veľkosť M) 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychladenej smotany na šľahanie 100 ml studenej vody 1.Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame elektrickým ručným šĺahačom najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2.Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hlbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3.Príprava plnky a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhlbený korpus. Smetanu na šl'ahanie vyšl'aháme do tuha.Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske metličkou 1/2 minúty. Potom ihned' vo dvoch fázach primiešame šl'ahačku a nakoniec čokoládové kúsky. Šl'ahačkovú náplň navršíme kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 C 35 - 40 min Teplovzdušná rúra: 150 C 35 - 40 min Plynová rúra: stř. stupeň 35 - 40 min Při pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou ! Odporúčame okrúhlu tortovú formu pr. 26 cm.
Pôvod
Česká republika

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Výživové informácie
Na 100gEnergia : 1251 kJ 299 kcal,Tuky : 18,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,3 g,Sacharidy : 29,2 g, z toho cukry : 24,0 g,Bielkoviny : 3,9 g,Soľ : 0,20 g
Krajina pôvodu
Česko
Výrobca
Tatiana Koziaková
Adresa výrobcu
Ľadová 14, 811 05 Bratislava

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation