- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Sypká zmes na prípravu torty
- ZLOŽENIE
- cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13% čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota*, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, kakaové maslo*, emulgátor (lecitíny), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 3,4% kakaový prášok so zníženým množstvom tuku*, emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátory (estery polyglycerolu mastných kyselín, mono- a digliceridy mastných kyselín, polyoxyetylénsorbitanmonooleát (polysorbát 80))), kypriace látky (difosforečnany, hydrogénuhličitan sodný), jedlá želatína, modifikovaný zemiakový škrob, aróma.
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, Sójové zrná a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Mastné kyseliny nasýtené 8,7g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 435g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu.
- VÝROBCA
- Tatiana Koziaková, Ľadová 14, 811 05 Bratislava
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Balenie obsahuje: 275 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla 2 vajcia (veľkosť M) 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychladenej smotany na šľahanie 100 ml studenej vody 1.Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame elektrickým ručným šĺahačom najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, zarovnáme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. 2.Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hlbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. 3.Príprava plnky a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne prekrojíme a plochou stranou poukladáme na vyhlbený korpus. Smetanu na šl'ahanie vyšl'aháme do tuha.Zmes na náplň a odmeranú vodu miešame v miske metličkou 1/2 minúty. Potom ihned' vo dvoch fázach primiešame šl'ahačku a nakoniec čokoládové kúsky. Šl'ahačkovú náplň navršíme kopcovito na korpus až po okraj a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme stuhnúť v chladničke asi 3 hodiny. Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 C 35 - 40 min Teplovzdušná rúra: 150 C 35 - 40 min Plynová rúra: stř. stupeň 35 - 40 min Při pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou ! Odporúčame okrúhlu tortovú formu pr. 26 cm.
- Pôvod
- Česká republika
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Výživové informácie
- Na 100gEnergia : 1251 kJ 299 kcal,Tuky : 18,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,3 g,Sacharidy : 29,2 g, z toho cukry : 24,0 g,Bielkoviny : 3,9 g,Soľ : 0,20 g
- Krajina pôvodu
- Česko
- Výrobca
- Tatiana Koziaková
- Adresa výrobcu
- Ľadová 14, 811 05 Bratislava
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |