Dr.Oetker Krtkova torta mini 310 g

739002
739002
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 11.05.2025 06:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Mini Krtkova torta, sypká zmes na prípravu mini tort
ZLOŽENIE
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok zo zníženým obsahom tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášok zo zníženým obsahom tuku, emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolov s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypriace látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aróma, jedlá soľ, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza).
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g:Energetická hodnota: 1305 kJ/312 kcalTuky: 16gz toho nasycené mastné kyseliny: 9,6gSacharidy: 36,0gz toho cukry: 20,0gBílkoviny: 4,3gSůl: 0,5g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
neuvádza sa
HMOTNOSŤ/OBJEM
310g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Uchovávat v suchu!
VÝROBCA
Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 200 g zmesi na korpus 70 g zmesi na náplň 40 g čokoládových vločiek 10 ks papierových košíčkov K tomu pridáte: Na cesto: 80 g mäkkého margarínu alebo masla 1 vajce (veľkosť M) 60 ml mlieka (6 polievkových lyžíc) Na náplň: 1 banán 200 - 250 ml vychladenej smotany na šľahanie 70 ml studenej vody Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 °C 15 - 20 min Teplovzdušná rúra: 150 °C 15 - 20 min Plynová rúra: stř. stupeň 15 - 20 min Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou ! Príprava cesta: Na prípravu cesta vložíme zmes na korpus do misy, pridáme maslo alebo margarín, vajce, mlieko a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny (3 minúty). Papierové košíčky rozložíme na plech na pečenie a cesto do nich pomocou dvoch polievkových lyžíc rovnomerne rozdelíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po vybratí z rúry necháme korpusy vychladnúť. Úprava korpusu: Pre úpravu korpusu po vychladnutí v každom korpuse vytvoríme pomocou kávovej lyžičky jamku hlbokú asi 1 cm. Ponecháme okraj široký asi 1 cm. Vydlabanú časť korpusov v miske nahrubo rozdrobíme. Príprava náplne a zdobenie torty: Na prípravu náplne olúpeme banán a nakrájame ho na 20 plátkov. Do každej jamky v korpuse potom vložíme dva plátky. Smotanu na šľahanie vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na prípravu náplne dáme do väčšej misy, pridáme vodu a ručne miešame 1/2 minúty metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame vyšľahanú smotanu a čokoládové vločky. Náplňou zdobíme jednotlivé košíčky napríklad pomocou cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou, mikroténového sáčku s odstrihnutým rohom alebo pomocou 2 kávových lyžičiek. Nakoniec mini torty posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny stuhnúť.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation