Dr.Oetker Krtkova torta mini 310 g
739002
8595072623193 (kusový)
739002
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 11.05.2025 06:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Mini Krtkova torta, sypká zmes na prípravu mini tort
- ZLOŽENIE
- cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakaový prášok zo zníženým obsahom tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášok zo zníženým obsahom tuku, emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolov s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypriace látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aróma, jedlá soľ, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza).
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100g:Energetická hodnota: 1305 kJ/312 kcalTuky: 16gz toho nasycené mastné kyseliny: 9,6gSacharidy: 36,0gz toho cukry: 20,0gBílkoviny: 4,3gSůl: 0,5g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- neuvádza sa
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- 310g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Uchovávat v suchu!
- VÝROBCA
- Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Balenie obsahuje: 200 g zmesi na korpus 70 g zmesi na náplň 40 g čokoládových vločiek 10 ks papierových košíčkov K tomu pridáte: Na cesto: 80 g mäkkého margarínu alebo masla 1 vajce (veľkosť M) 60 ml mlieka (6 polievkových lyžíc) Na náplň: 1 banán 200 - 250 ml vychladenej smotany na šľahanie 70 ml studenej vody Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 170 °C 15 - 20 min Teplovzdušná rúra: 150 °C 15 - 20 min Plynová rúra: stř. stupeň 15 - 20 min Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou ! Príprava cesta: Na prípravu cesta vložíme zmes na korpus do misy, pridáme maslo alebo margarín, vajce, mlieko a vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni do peny (3 minúty). Papierové košíčky rozložíme na plech na pečenie a cesto do nich pomocou dvoch polievkových lyžíc rovnomerne rozdelíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po vybratí z rúry necháme korpusy vychladnúť. Úprava korpusu: Pre úpravu korpusu po vychladnutí v každom korpuse vytvoríme pomocou kávovej lyžičky jamku hlbokú asi 1 cm. Ponecháme okraj široký asi 1 cm. Vydlabanú časť korpusov v miske nahrubo rozdrobíme. Príprava náplne a zdobenie torty: Na prípravu náplne olúpeme banán a nakrájame ho na 20 plátkov. Do každej jamky v korpuse potom vložíme dva plátky. Smotanu na šľahanie vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Zmes na prípravu náplne dáme do väčšej misy, pridáme vodu a ručne miešame 1/2 minúty metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame vyšľahanú smotanu a čokoládové vločky. Náplňou zdobíme jednotlivé košíčky napríklad pomocou cukrárskeho vrecka s hladkou trubičkou, mikroténového sáčku s odstrihnutým rohom alebo pomocou 2 kávových lyžičiek. Nakoniec mini torty posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny stuhnúť.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |