- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Tradičné langoše 507 g, sypká zmes na prípravu langošov
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ MÚKA, aktívne sušené pekárske droždie 1,3 % (sušené pekárske droždie 99 %, emulgátor (sorbitan monostearát)), jedlá soľ, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- V 100 g výrobku Priemerná energetická hodnota: 875 kJ 208 kcal,Bielkoviny : 6,8 g,Sacharidy : 43,8 g, z toho cukry : 0,4 g,Tuky : 0,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g,Vláknina : 2,4 g,Sodík (Na): 0,1 g,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- V 1 porcii a 59 g (%**) Priemerná energetická hodnota: 516 kJ 123 kcal 6 %,Bielkoviny : 4,0 g 8 %,Sacharidy : 25,8 g 10 %, z toho cukry : 0,3 g <1 %,Tuky : 0,5 g <1 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g <1 %,Vláknina : 1,4 g 6 %,Sodík (Na): 0,1 g 4 %,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 550 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- "Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pridajte len vodu. Obsah balenia + 330 ml vody = hotové cesto. Balenie obsahuje: 500 g zmesi na prípravu langošov 7 g aktívneho sušeného pekárskeho droždia K tomu pridáte: 330 ml vlažnej vody Príprava: 1. Obsah vrecka vysypeme do misy, pridáme droždie a prilejeme 330 ml vlažnej vody. Vypracujeme hladké cesto. Povrch poprášime múkou, zakryjeme utierkou a dáme na teplé miesto 45-60 minút vykysnúť. 2. Vykysnuté cesto rozdelíme na pomúčenej doske na 10-12 častí, ktoré valčekom rozvaľkáme na tenké placky. Tesne pred vyprážaním placky ručne po obvode rovnomerne vytiahneme do strán na veľkosť panvice (priemer 23 cm). Vyprážame vo vyššej vrstve oleja alebo masti z oboch strán do zlatista. 3. Vypražené, osolené langoše potrieme podľa chuti cesnakom, kečupom alebo kyslou smotanou. Posypeme strúhaným syrom.
- Pôvod
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |