Dr.Oetker Langoše v prášku 1x507 g

716664
716664
Na predajni: 18 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 28.03.2024 16:00
18 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Tradičné langoše 507 g, sypká zmes na prípravu langošov
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, aktívne sušené pekárske droždie 1,3 % (sušené pekárske droždie 99 %, emulgátor (sorbitan monostearát)), jedlá soľ, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
V 100 g výrobku Priemerná energetická hodnota: 875 kJ 208 kcal,Bielkoviny : 6,8 g,Sacharidy : 43,8 g, z toho cukry : 0,4 g,Tuky : 0,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g,Vláknina : 2,4 g,Sodík (Na): 0,1 g,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
V 1 porcii a 59 g (%**) Priemerná energetická hodnota: 516 kJ 123 kcal 6 %,Bielkoviny : 4,0 g 8 %,Sacharidy : 25,8 g 10 %, z toho cukry : 0,3 g <1 %,Tuky : 0,5 g <1 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g <1 %,Vláknina : 1,4 g 6 %,Sodík (Na): 0,1 g 4 %,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 550 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Pridajte len vodu. Obsah balenia + 330 ml vody = hotové cesto. Balenie obsahuje: 500 g zmesi na prípravu langošov 7 g aktívneho sušeného pekárskeho droždia K tomu pridáte: 330 ml vlažnej vody Príprava: 1. Obsah vrecka vysypeme do misy, pridáme droždie a prilejeme 330 ml vlažnej vody. Vypracujeme hladké cesto. Povrch poprášime múkou, zakryjeme utierkou a dáme na teplé miesto 45-60 minút vykysnúť. 2. Vykysnuté cesto rozdelíme na pomúčenej doske na 10-12 častí, ktoré valčekom rozvaľkáme na tenké placky. Tesne pred vyprážaním placky ručne po obvode rovnomerne vytiahneme do strán na veľkosť panvice (priemer 23 cm). Vyprážame vo vyššej vrstve oleja alebo masti z oboch strán do zlatista. 3. Vypražené, osolené langoše potrieme podľa chuti cesnakom, kečupom alebo kyslou smotanou. Posypeme strúhaným syrom.
Pôvod
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation