Dr.Oetker Langoše v prášku 1x507 g

716664
716664
bez DPH
Cena za kus
1,32 €
Cena za balenie
1,32 €
Cena za jednotku
2,60 €
Na predajni: 13 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 16.09.2019 21:15
13 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Tradičné langoše 507 g, sypká zmes na prípravu langošov
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, aktívne sušené pekárske droždie 1,3 % (sušené pekárske droždie 99 %, emulgátor (sorbitan monostearát)), jedlá soľ, sušené ODTUČNENÉ MLIEKO
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
V 100 g výrobku Priemerná energetická hodnota: 875 kJ 208 kcal,Bielkoviny : 6,8 g,Sacharidy : 43,8 g, z toho cukry : 0,4 g,Tuky : 0,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g,Vláknina : 2,4 g,Sodík (Na): 0,1 g,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
V 1 porcii a 59 g (%**) Priemerná energetická hodnota: 516 kJ 123 kcal 6 %,Bielkoviny : 4,0 g 8 %,Sacharidy : 25,8 g 10 %, z toho cukry : 0,3 g <1 %,Tuky : 0,5 g <1 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g <1 %,Vláknina : 1,4 g 6 %,Sodík (Na): 0,1 g 4 %,* výrobok pripravený podľa návodu bez prílohy,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 550 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Pridajte len vodu. Obsah balenia + 330 ml vody = hotové cesto. Balenie obsahuje: 500 g zmesi na prípravu langošov 7 g aktívneho sušeného pekárskeho droždia K tomu pridáte: 330 ml vlažnej vody Príprava: 1. Obsah vrecka vysypeme do misy, pridáme droždie a prilejeme 330 ml vlažnej vody. Vypracujeme hladké cesto. Povrch poprášime múkou, zakryjeme utierkou a dáme na teplé miesto 45-60 minút vykysnúť. 2. Vykysnuté cesto rozdelíme na pomúčenej doske na 10-12 častí, ktoré valčekom rozvaľkáme na tenké placky. Tesne pred vyprážaním placky ručne po obvode rovnomerne vytiahneme do strán na veľkosť panvice (priemer 23 cm). Vyprážame vo vyššej vrstve oleja alebo masti z oboch strán do zlatista. 3. Vypražené, osolené langoše potrieme podľa chuti cesnakom, kečupom alebo kyslou smotanou. Posypeme strúhaným syrom.