Dr.Oetker Parížska torta 550 g

704209
704209
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 26.04.2025 04:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Parížska torta 550 g, sypká zmes na prípravu torty
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, čokoládové kúsky;krajina pôvodu Nemecko; 7 %, (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny), aróma), kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá soľ, vláknina, aróma
ALERGÉNY
Obiloviny obsahující lepek, M?E OBSAHOVA?: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Priemerná energetická hodnota: 1134 kJ 272 kcal,Bielkoviny : 4,8 g,Sacharidy : 28,8 g, z toho cukry : 14,0 g,Tuky : 16,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,3 g,Vláknina : 2,0 g,Sodík (Na): 0,2 g,* torta pripravená podľa návodu,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na 1 porciu (%**) a 69 g Priemerná energetická hodnota: 782 kJ 188 kcal 9 %,Bielkoviny : 3,3 g 7 %,Sacharidy : 19,9 g 7 %, z toho cukry : 9,7 g 11 %,Tuky : 11,2 g 16 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,7 g 29 %,Vláknina : 1,4 g 6 %,Sodík (Na): 0,1 g 4 %,* torta pripravená podľa návodu,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 600 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
PÔVOD
Česká republika
VÝROBCA
Rady, tipy, recepty Kontakt Dr. Oetker Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika 0850 638 537 Po-Pia 08:00-14:00 www.oetker.sk
NARODENÉ
Neuvádza sa
REFERENČNÉ ČÍSLO
Neuvádza sa
VYKŔMENÉ
Neuvádza sa
PORAZENÉ
Neuvádza sa
BÚRANÉ
Neuvádza sa
VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
Neuvádza sa
FAO
Neuvádza sa
SPÔSOB PRODUKCIE
Neuvádza sa
SPÔSOB ODLOVU
Neuvádza sa
SPÔSOB ÚPRAVY
Neuvádza sa
NÁVOD NA POUŽITIE
Pridajte vodu, olej, vajce a šľahačku. Balenie obsahuje: 450 g zmesi na vláčny korpus 100 g zmesi na ľahký parížsky krém K tomu pridáte: na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleja (3 polievkové lyžice), 1-2 vajcia (veľkosť M) na krém: 400-500 ml smotany na šľahanie Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 150 °C 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra: 130 °C 35 - 40 min. Plynová rúra: stredný stupeň 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu o 26 cm. Príprava: 1. Príprava krému Obsah vrecka so zmesou na krém vysypeme do hrnca. Prilejeme smotanu na šľahanie, za stáleho miešania privedieme do varu a 1 minútu povaríme. Odstavíme z platne, necháme chvíľu schladnúť, potom vložíme do chladničky a necháme minimálne 3 hodiny vychladnúť. Najlepšie je nechať smotanu vychladiť cez noc. 2. Príprava korpusu Obsah vrecka so zmesou na korpus vysypeme do misy, pridáme vodu, olej a 1 alebo 2 vajcia. Cesto vymiešame vareškou alebo metličkou dohladka. Hladké cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy, vložíme do rúry a pečieme. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. 3. Dokončenie torty Upečený korpus necháme vychladnúť a potom ho jedenkrát pozdĺžne prekrojíme. Vychladnutú parížsku smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na stredom stupni dotuha. Polovicou parížskej šľahačky natrieme spodný diel korpusu, prikryjeme vrchným dielom korpusu a zvyškom šľahačky potrieme vrch a okraje torty. Tip: Tortu môžeme ozdobiť nastrúhanou čokoládou alebo Zdobením Dr. Oetker. Do torty môžeme tiež pridať na kolieska nakrájané banány, ktoré pokladieme na spodný korpus pod krém.
VETERINÁRNE ČÍSLO
Viz etiketa
SKUTOČNÝ OBSAH ALKOHOLU
Neuvádza sa
ZMRAZENÉ DŇA
Viz etiketa
DÁTUM BALENIA
Viz etiketa

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation