Dr.Oetker Parížska torta 550 g
704209
8595072618953 (kusový)
704209
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 26.04.2025 04:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Parížska torta 550 g, sypká zmes na prípravu torty
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ MÚKA, cukor, kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, čokoládové kúsky;krajina pôvodu Nemecko; 7 %, (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny), aróma), kypriace látky (difosforečnany, uhličitany sodné), jedlá soľ, vláknina, aróma
- ALERGÉNY
- Obiloviny obsahující lepek, M?E OBSAHOVA?: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- 100 g Priemerná energetická hodnota: 1134 kJ 272 kcal,Bielkoviny : 4,8 g,Sacharidy : 28,8 g, z toho cukry : 14,0 g,Tuky : 16,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,3 g,Vláknina : 2,0 g,Sodík (Na): 0,2 g,* torta pripravená podľa návodu,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Na 1 porciu (%**) a 69 g Priemerná energetická hodnota: 782 kJ 188 kcal 9 %,Bielkoviny : 3,3 g 7 %,Sacharidy : 19,9 g 7 %, z toho cukry : 9,7 g 11 %,Tuky : 11,2 g 16 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,7 g 29 %,Vláknina : 1,4 g 6 %,Sodík (Na): 0,1 g 4 %,* torta pripravená podľa návodu,** z odporúčanej dennej dávky na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 600 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- PÔVOD
- Česká republika
- VÝROBCA
- Rady, tipy, recepty Kontakt Dr. Oetker Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika 0850 638 537 Po-Pia 08:00-14:00 www.oetker.sk
- NARODENÉ
- Neuvádza sa
- REFERENČNÉ ČÍSLO
- Neuvádza sa
- VYKŔMENÉ
- Neuvádza sa
- PORAZENÉ
- Neuvádza sa
- BÚRANÉ
- Neuvádza sa
- VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
- Neuvádza sa
- FAO
- Neuvádza sa
- SPÔSOB PRODUKCIE
- Neuvádza sa
- SPÔSOB ODLOVU
- Neuvádza sa
- SPÔSOB ÚPRAVY
- Neuvádza sa
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Pridajte vodu, olej, vajce a šľahačku. Balenie obsahuje: 450 g zmesi na vláčny korpus 100 g zmesi na ľahký parížsky krém K tomu pridáte: na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleja (3 polievkové lyžice), 1-2 vajcia (veľkosť M) na krém: 400-500 ml smotany na šľahanie Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 150 °C 35 - 40 min. Teplovzdušná rúra: 130 °C 35 - 40 min. Plynová rúra: stredný stupeň 35 - 40 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu o 26 cm. Príprava: 1. Príprava krému Obsah vrecka so zmesou na krém vysypeme do hrnca. Prilejeme smotanu na šľahanie, za stáleho miešania privedieme do varu a 1 minútu povaríme. Odstavíme z platne, necháme chvíľu schladnúť, potom vložíme do chladničky a necháme minimálne 3 hodiny vychladnúť. Najlepšie je nechať smotanu vychladiť cez noc. 2. Príprava korpusu Obsah vrecka so zmesou na korpus vysypeme do misy, pridáme vodu, olej a 1 alebo 2 vajcia. Cesto vymiešame vareškou alebo metličkou dohladka. Hladké cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy, vložíme do rúry a pečieme. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. 3. Dokončenie torty Upečený korpus necháme vychladnúť a potom ho jedenkrát pozdĺžne prekrojíme. Vychladnutú parížsku smotanu vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na stredom stupni dotuha. Polovicou parížskej šľahačky natrieme spodný diel korpusu, prikryjeme vrchným dielom korpusu a zvyškom šľahačky potrieme vrch a okraje torty. Tip: Tortu môžeme ozdobiť nastrúhanou čokoládou alebo Zdobením Dr. Oetker. Do torty môžeme tiež pridať na kolieska nakrájané banány, ktoré pokladieme na spodný korpus pod krém.
- VETERINÁRNE ČÍSLO
- Viz etiketa
- SKUTOČNÝ OBSAH ALKOHOLU
- Neuvádza sa
- ZMRAZENÉ DŇA
- Viz etiketa
- DÁTUM BALENIA
- Viz etiketa
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |