Dr. Oetker Ražný kvások 1x15 g
50688
8595072629300 (kusový)
50688
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 23.08.2023 09:48
0 balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Žitný / Ražný klásek, sušený
- ZLOŽENIE
- RAŽNÉ mlynárske výrobky, štartovacie kultúry.
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- není ze zákona požadováno
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- není ze zákona požadováno
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hrubá hmotnosť: 16 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- Dr.Oetker, spol. s r.o.Ľadová 14811 05 Bratislavawww.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Na pečenie domáceho kváskového chleba a pečiva, na 500g múky.Domácí kváskový chliebV mise zmiešame 150 g ražnej múky, 350g pšeničnej hladkej múky, 1,5 kávovej lyžičky soli, 1 kávovú lyžičku cukru, 1 balíček Droždia Dr.Oetker a 1 balíček Kvásku Dr.Oetker. Postupne pridáváme 400 ml vlažnej vody, vypracujeme hladké cesto a dokladne premiešame. Cesto prikryjeme utierkou a necháme na teplom mieste kysnúť asi 1 hodinu. Po vykysnutí eště raz premiešame a prenesieme do formy (10 x 30 cm) vyloženej papierom na pečenie. Povrch potrieme vodou, možeme posypať semienkami alebo rascou a pozdlžne narežeme nožom. Chlieb necháme eště hodinu vo forme kysnúť. Vložíme do predhiatej rúry a pečieme 15 minút pri teplote 220 °C. Potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme eště dalších 30 minút. Chlieb vyberieme z rúry a necháme úplne vychladnúť.
- Pôvod
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa
Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |