Dr.Oetker Red velvet torta 1x385 g

758167
758167
Dlhodobo nedostupné
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 27.04.2024 01:00
0 balenie
Dlhodobo nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Red Velvet torta, sypká zmes na prípravu torty
ZLOŽENIE
cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, speňovač (glukózový sirup, rastlinný olej kokosový, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, MLIEČNÁ BIELKOVINA), emulgujúca zložka (emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, estery polyglycerolu mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNENÉ MLIÉKO), kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, modifikovaný kukuričný škrob, kypriace látky (uhličitany sodné, difosforčnany), sušený VAJEČNÝ BIELOK, farbivo (oxidy a hydroxidy železa) 0,9 %, aróma, prírodná vanilková aróma.
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z něj,Vajcia a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g:Energia: 1191 kJ/284 kcal Tuky 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny 9,1 g Sacharidy 34 g z toho cukry 23 g Bielkoviny 4,6 g Soľ 0,4 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
1 porcia (torta pripravená podľa návodu s 200 ml smotany na šľahanie a 200 g kyslej smotany (obsahm tuku 18 %)):Energia: 941 kJ/225 kcal Tuky: 11 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,2 g Sacharidy: 27 g z toho cukry: 18 g Bielkoviny: 3,7 g Soľ: 0,32 g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 433g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr.Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Balenie obsahuje: 300 g zmesi na korpus, 85 g zmesi na krém K tomu pridáte na korpus: 3 vajcia, 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie Na krém: 100-125 ml vychladenej smotany na šľahanie, 180-200 g kyslej smotany (obsah tuku 15-18 %) Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 160 °C 30 - 35 min. Teplovzdušná rúra: 140 °C 30 - 35 min. Plynová rúra: stř. stupeň 30 - 35 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Odporúčame okrúhlu tortovú formu ? 26 cm. 1. Príprava korpusu: obsah vrecúška so zmesou na korpus vsypeme do misi, pridáme vajcia a odmerené množstvo smotany na šlehanie. Zmes vyšľaháme elektrickým šľahačom na strednom stupni do hladka (3 minúty). Cesto vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a vložíme do predhriatej rúry. Pečieme podľa tabuľky. 2. Príprava krému: obsah vrecúška so zmesou na krém vsypeme do misi, pridáme odmirané množstvo smotany na šľahanie, kyslú smotanu (alebo inú prísadu podľa TIPU) a lektrickým ručným šľahačom vyšľaháme na najvyššom stupni dohladka (3 minúty). 3. Dokončenie torty: upečený korpus uvoľníme z formy a necháme vychladnúť. Potom ho pozdlžne raz alebo dvakrát rozrežeme. Opatrne odrežeme vrch korpusu tak, aby sme ho zarovnali. Odrezaný vrch korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme na neskoršie ozdobenie torty. Tortu naplníme krémom a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Vrch torty ozdobíme rozdrobením korpusom a uložíme do chladničky. TIP: Na miesto kyslej smotany môžeme použiť napr. 200 ml smotany na šľehanie, 200 g česrvého smotanového syra alebo 250 g mascarpone.
Pôvod
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation