Dr.Oetker Želatína na tlačenku 20x20 g

716683
Akcia platí do 10.12.2024
716683
bez DPH
Cena za kus
0,65 €
Cena za balenie
13,00 €
Cena za jednotku
32,50 €
Na predajni: 9 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 08:00
9 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Želatína na vaječnú tlačenku a aspiky 20 g, jemne mletá
ZLOŽENIE
Jedlá bravčová želatína
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Neuvádza sa.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Neuvádza sa.
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 20 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Príprava vaječnej tlačenky, rôsolov a aspikov: Množstvo použitej tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polievkové lyžice, aspik a rôsoly 0,5 l. Obsah vrecka zmiešame s odmeraným množstvom studenej tekutiny podľa použitia (vody / nálevu / vývaru) a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrievame (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. V prípade vaječnej tlačenky želatín okamžite zamiešame do zmesi na tlačenku. U aspikov a rôsolov necháme želatínu mierne vychladnúť a použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: Pri príprave aspikov / rôsolov obsah vrecka zalejeme 0,5 l horúcej vody (max. 80 °C ) z rýchlovarnej kanvice a miešame až do úplného rozpustenia želatíny.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation