- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Želatína v plátkoch 10 g, na sladké i slané použitie
- ZLOŽENIE
- Bravčová želatína
- ALERGÉNY
- Neuvádza sa
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Neuvádza sa.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Neuvádza sa.
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 15 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- "Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní, dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca dáme 4-5 polievkových lyžíc vody pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny: Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy, zmesi na tlačenku / a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy zmesi na tlačenku /. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov. Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: K príprave slaných pokrmov môžeme na rozpustenie želatíny použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia - necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou, cukrom a použijeme na rozpustenie želatíny. Želatína v plátoch - vystačí na 0,5l tekutiny. Určená na ľudskú spotrebu.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |