Dr. Oetker Želatína plátky 25 x 10 g

510151
510151
Na predajni: 7 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 20.08.2025 07:00
7 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Želatína v plákoch vhodná na ľudskú spotrebu
ZLOŽENIE
jedlá bravčová želatína.
ALERGÉNY
Neobsahuje: Neobsahuje žiadne povinné alergény
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hmotnost obsahu: 10g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu a odděleně od aromatických potravín.
PÔVOD
Německo
VÝROBCA
Tatiana Koziaková, Ľadová 14, 811 05 Bratislava
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní, dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca dáme 4-5 polievkových lyžíc vody pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny: Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy, zmesi na tlačenku / a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy zmesi na tlačenku /. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov. Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: K príprave slaných pokrmov môžeme na rozpustenie želatíny použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia - necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou, cukrom a použijeme na rozpustenie želatíny. Želatína v plátoch - vystačí na 0,5l tekutiny. Určená na ľudskú spotrebu.

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Krajina pôvodu
Německo
Výrobca
Tatiana Koziaková
Adresa výrobcu
Ľadová 14, 811 05 Bratislava

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation