- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Želatína v plákoch vhodná na ľudskú spotrebu
- ZLOŽENIE
- jedlá bravčová želatína.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Mastné kyseliny nasýtené 0g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 10g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu a odděleně od aromatických potravín.
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní, dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca dáme 4-5 polievkových lyžíc vody pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny: Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy, zmesi na tlačenku / a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy zmesi na tlačenku /. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov. Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: K príprave slaných pokrmov môžeme na rozpustenie želatíny použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia - necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou, cukrom a použijeme na rozpustenie želatíny. Želatína v plátoch - vystačí na 0,5l tekutiny. Určená na ľudskú spotrebu.
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Krajina pôvodu
- Německo
- Dodatočné informácie
- Dr. Oetker svojím mottom „Kvalita je najlepší recept“ nesie spotrebiteľom jednoznačné posolstvo: „Výrobky Dr. Oetker majú vynikajúcu chuť, sú vysoko kvalitné a spoľahlivé.“
- Počet balení v kartóne / na palete
- 1 / 495
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
| Otváracie hodiny | |
| Po - Ne | 08:00 - 20:00 |