Dr.Oetker Želatínový stužovač 6x50 g

573861
573861
Na predajni: 37 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 26.04.2024 17:00
37 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Želatínový stužovač 50 g, v prášku, na prípravu šľahačkových, jogurtových, tvarohových a smotanových tort a dezertov
ZLOŽENIE
cukor, dextróza, jedlá želatína 16,0 %, modifikovaný zemiakový škrob, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza)
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota na 100g hotového produktu: 1608 kJ / 381 kcal Tuky (g): 0 z toho nasytené mastné kyseliny (g): 0 Sacharidy (g): 79,3 z toho cukry (g): 64,7 Bielkoviny (g): 16,5 Soľ (g): 0,19
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Neuvádza sa.
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 52,5 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr. Oetker s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty Kontakt Dr. Oetker SK: 0850 638 537 Po-Pia 08:00-14:00 Viac informácií a receptov na www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Výstačnosť zodpovedá 6 plátkom želatíny, vystačí až na 700 g hmoty napr. ušľahaná šľahačková smotana, kyslá smotana, jogurt, tvaroh, roztlačené ovocie, ovocná dreň a pod. Návod na prípravu: 1. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha, iné suroviny uvedené vyššie, vymiešame dohladka. 2. Obsah vrecka nasypeme do misky, pridáme 100 ml vlažnej vody a ručne metličkou intenzívne miešame asi 1/2 min. Ihneď po častiach pridáme ošľahanú šľahačku, alebo iné, vopred pripravené suroviny. Dôkladne ručne vareškou alebo metličkou premiešame. Podľa chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém dáme na upečený korpus alebo použijeme podľa vlastného receptu. Necháme v chladničke 2 hodiny stuhnúť. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bieleho jogurtu zmiešame so 100 g drobného ovocia nakrájaného na malé kúsky a 50 g - 70 g práškového cukru (podľa sladkosti ovocia). Želatínový stužovač pripravíme s vodou podľa bodu 2 návodu na obale a zmiešame s jogurtom s ovocím. Nalejeme do formy na biskupský chlebíček alebo inej formy vyloženej potravinárskou fóliou a necháme dve hodiny stuhnúť v chladničke. Pred podávaním vyklopíme a nakrájame na plátky.
Pôvod
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation