Dr.Oetker Zlatý klas 20x40 g
18230
8584002400515
18230
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 08.05.2025 07:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Dr. Oetker Zlatý klas Krémový prášok 40 g
- ZLOŽENIE
- Kukuričný škrob,Aróma,Farbivá (betakarotén, riboflavín)
- ALERGÉNY
- Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Priemerný obsah živín v hotovom výrobku* / 100 g Priemerná energetická hodnota: 399 kJ / 97 kcal,Bielkoviny : 2,7 g,Sacharidy : 18,1 g, z toho cukry : 10,4 g,Tuky : 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g,Vláknina : 0,1 g,Sodík (Na): 0,04 g,* výrobok pripravený podľa návodu na hustý krém s polotučným mliekom (1,5 %) a cukrom
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Energia (kJ) 399 Energia (kcal) 97 Bielkoviny (g) 2.7 Sacharidy (g) 18.1 z toho cukry (g) 10.4 Tuky (g) 1.3 z toho nasýtené (g) 0.4 Vláknina (g) 0.1 Sodík (g) 0.04
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Brutto hmotnosť: 43 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- Dr. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika Rady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 08500 638 537 Po-Pia 8.00 - 14.00 www.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- 1. Obsah balíčka dobre premiešame v 100 ml (0,1 l) mlieka. 2. Do zvyšného mlieka pridáme 2 polievkové lyžice cukru, 1-2 balíčky vanilínového cukru Dr. Oetker a za stáleho miešania necháme zovrieť. 3. Do vriaceho mlieka pomaly vlejeme pripravenú zmes a za stáleho miešania povaríme asi 1 - 2 minúty. Odporúčané dávkovanie: Krém - Hustý, Zlatý klas - 40 g, Cukor - 50 g, Mlieko - 500 ml (0,5 l) Krém - Stredný hustý, Zlatý klas - 40 g, Cukor - 60 g, Mlieko - 800 ml (0,8 l) Krém - Riedky, Zlatý klas - 40 g, Cukor - 80 g, Mlieko - 1000 ml (1,0 l) Dukátové buchtičky s krémom Na cesto: 250 g hladkej múky, 1/2 balíčka sušeného droždia Dr. Oetker, štipka soli, 50 g práškového, 70 g zmäknutého masla alebo margarínu, 1 žĺtok, 1/2 KL Rumovej arómy Dr. Oetker, 100 ml mlieka Na krém: 800 ml polotučného mlieka, 1 balíček Zlatého klasu Dr. Oetker, 60 g cukru, 1 KL Rumovej arómy Dr. Oetker Príprava: Na prípravu cesta v mise dôkladne zmiešame múku s droždím. Pridáme soľ, cukor, maslo alebo margarím, žĺtok, arómu, mlieko a ručne vypracujeme dohladka. Cesto zakryjeme utierkou a necháme na teplom mieste kysnúť asi 30 minút. Z vykysnutého cesta vytvoríme valček, ktorý nakrájame asi na 2 cm široké kúsky. Vytvoríme guľôčky, ktoré potrieme olejom a poukladáme vedľa seba na vymastený plech. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 180 °C asi 20 minút. Na prípravu krému uvaríme puding zo Zlatého klasu s 800 ml mlieka a 60 g cukru podľa návodu na obale. Nakoniec vmiešame arómu. Hotovým krémom zalejeme teplé buchtičky a podávame.
- Pôvod
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |