- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Krémový prášok vanilkový
- ZLOŽENIE
- kukuričný škrob, extrakt z vanilky Bourbon, 0,2% mletý extrahovaný vanilkový struk, farbivá (karotény, riboflavin). Môže obsahovať (MLIEKO, ORECHY).
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Tuky 0g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 40g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu.
- PÔVOD
- Maďarsko
- VÝROBCA
- Tatiana Koziaková, Ľadová 14, 811 05 Bratislava
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Príprava krému: 1. Podľa typu zákusku zvolíme požadovanú hustotu krému v tabul'ke. 2. Obsah balíčka dobre rozmiešame asi v 100 ml plnotučného mlieka. 3. Do zvyšného mlieka pridáme cukor a za stáleho miešania necháme zovrieť. 4. Do vriaceho mlieka pomaly vlejeme pripravenú zmes a za stáleho miešania povaríme asi 1 - 2 minúty. Odporúčané dávkovanie: Krém Zlatý klas cukor mlieko veľmi hustý 40 g 40 g 400 ml (0,4 l) hustý 40 g 40 g 500 ml (0,5 l) riedky 40 g 60 g 800 ml (0,8 l)
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Výživové informácie
- na 100g hotového výrobku: Energia: 469kJ/111kcalTuky: 2,9gz toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9gSacharidy: 18gz toho cukry: 13gBielkoviny: 2,8gSoľ: 0,1g
- Krajina pôvodu
- Maďarsko
- Výrobca
- Tatiana Koziaková
- Adresa výrobcu
- Ľadová 14, 811 05 Bratislava
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |