- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Panna Cotta, smotanová špecialita, sypká zmes na prípravu dezertu
- ZLOŽENIE
- cukor, kukuričný škrob, SMOTANOVÝ prášok 12% (SMOTANA 80%, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnany)), zahusťovadlo (karagénan), extrakt
- ALERGÉNY
- Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Orechy a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g hotového výrobku:Energia: 794 kJ / 191 kcalTuky: 15 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 9,8 gSacharidy: 11 gz toho cukry: 8,5 gBielkoviny: 2,7 gSoľ: 0,12 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Na 1porciu (á 137 g) hotového výrobku:Energia: 1088 kJ / 262 kcalTuky: 21 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 13 gSacharidy: 15 gz toho cukry: 12 gBielkoviny: 3,7 gSoľ: 0,17 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 63g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCA
- Dr.Oetker, s.r.o., Ľadová 14, PSČ: 81105, Bratislava, Slovensko, www.oetker.sk
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Príprava: 1. Obsah vrecka dobre rozmiešame asi v 150ml mlieka. Smotanu a zvyšok mlieka privedeme do varu a vmiešame pripravenú zmes.2. Za stálého miešania varíme asi 1 minútu.3. Hotový dezert nalijeme do misiek alebo šálok vypláchnutých studenou vodou. Po vychladnutí uložíme na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.4. Nožom opatrne uvolníme okraje dezertu a Panna Cottu vyklopíme na dezertný tanier.
Ostatné balenie
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |