Dr.Oetker Panna Cotta 1x50 g

49441
49441
Na predajni: 44 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 10:00
44 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Panna Cotta, smotanová špecialita, sypká zmes na prípravu dezertu
ZLOŽENIE
cukor, kukuričný škrob, SMOTANOVÝ prášok 12% (SMOTANA 80%, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnany)), zahusťovadlo (karagénan), extrakt
ALERGÉNY
Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g hotového výrobku:Energia: 794 kJ / 191 kcalTuky: 15 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 9,8 gSacharidy: 11 gz toho cukry: 8,5 gBielkoviny: 2,7 gSoľ: 0,12 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na 1porciu (á 137 g) hotového výrobku:Energia: 1088 kJ / 262 kcalTuky: 21 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 13 gSacharidy: 15 gz toho cukry: 12 gBielkoviny: 3,7 gSoľ: 0,17 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 63g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr.Oetker, s.r.o., Ľadová 14, PSČ: 81105, Bratislava, Slovensko, www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Príprava: 1. Obsah vrecka dobre rozmiešame asi v 150ml mlieka. Smotanu a zvyšok mlieka privedeme do varu a vmiešame pripravenú zmes.2. Za stálého miešania varíme asi 1 minútu.3. Hotový dezert nalijeme do misiek alebo šálok vypláchnutých studenou vodou. Po vychladnutí uložíme na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.4. Nožom opatrne uvolníme okraje dezertu a Panna Cottu vyklopíme na dezertný tanier.

Ostatné balenie

716856
Odstránené zo sortimentu

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation