Dr.Oetker Panna Cotta 1x50 g

49441
49441
Na predajni: 37 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 16.04.2024 09:00
37 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Panna Cotta, smotanová špecialita, sypká zmes na prípravu dezertu
ZLOŽENIE
cukor, kukuričný škrob, SMOTANOVÝ prášok 12% (SMOTANA 80%, sušené ODTUČNĚNÉ MLIEKO, stabilizátor (difosforečnany)), zahusťovadlo (karagénan), extrakt
ALERGÉNY
Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g hotového výrobku:Energia: 794 kJ / 191 kcalTuky: 15 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 9,8 gSacharidy: 11 gz toho cukry: 8,5 gBielkoviny: 2,7 gSoľ: 0,12 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na 1porciu (á 137 g) hotového výrobku:Energia: 1088 kJ / 262 kcalTuky: 21 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 13 gSacharidy: 15 gz toho cukry: 12 gBielkoviny: 3,7 gSoľ: 0,17 g*výrobok pripravený podľa návodu s polotučným mliekom (1,5% tuku) a smotanou na šľahanie (30% tuku)
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 63g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr.Oetker, s.r.o., Ľadová 14, PSČ: 81105, Bratislava, Slovensko, www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Príprava: 1. Obsah vrecka dobre rozmiešame asi v 150ml mlieka. Smotanu a zvyšok mlieka privedeme do varu a vmiešame pripravenú zmes.2. Za stálého miešania varíme asi 1 minútu.3. Hotový dezert nalijeme do misiek alebo šálok vypláchnutých studenou vodou. Po vychladnutí uložíme na 2 hodiny do chladničky a necháme stuhnúť.4. Nožom opatrne uvolníme okraje dezertu a Panna Cottu vyklopíme na dezertný tanier.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation