Maggi 5 minutes Kura na paprike cestoviny 57 g

96011
96011
Na predajni: 53 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 23.11.2024 08:00
53 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
MAGGI Cestoviny s omáčkou à la Kura na paprike. Cestoviny v paprikovej omáčke s chuťou kuraťa. Instantný dehydratovaný výrobok. Zmes na prípravu hotového pokrmu.
ZLOŽENIE
cestoviny 54 % (múka z tvrdej PŠENICE), zemiakový škrob, smotanový prášok (z MLIEKA), PŠENIČNÁ múka, palmový olej, jedlá soľ, cukor, arómy (obsahujú PŠENICU), mletá sladká paprika 1,9 %, cesnakový prášok, sušený kvasnicový výťažok, cibuľový prášok, sušený kurací výťažok 1 %, kurací tuk 0,6 %, farbivo (extrakt z papriky).
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Zeler a výrobky z něj,Horčica a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie / Energia: 1668 kJ / 400 kcal, Tuky: 10,0 g, - z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny: 6,1 g, Sacharidy: 61,6 g, - z toho cukry: 7,3 g, Vláknina: 3,8 g, Bílkoviny / Bielkoviny: 13,7 g, Sůl / Soľ: 3,9 g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Na porciu 1 téglik (256 g pripraveného pokrmu podľa návodu): Energie / Energia 949 kJ / 227 kcal 11 %* Tuky 5,7 g 8 %* - z toho nasycené/ nasýtené mastné kyseliny 3,5 g 18 %* Sacharidy 35,0 g 13 %* - z toho cukry 4,1 g 5 %* Vláknina 2,2 g - Bílkoviny/ Bielkoviny 7,8 g 16 %* Sůl / Soľ 2,2 g 37 %*. *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal). Balenie obsahuje 1 porciu.
HMOTNOSŤ/OBJEM
8x57g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
VÝROBCA
Nestlé Slovensko s.r.o., Košovská cesta 11, 971 27 Prievidza, Slovenská republika
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na prípravu: 1. Odtrhnite viečko do polovice a obsah téglika zalejte vriacou vodou po vnútornú rysku. 2. Dobre premiešajte, prikryte viečkom a nechajte 5 minút odstáť. 3. Potom znovu premiešajte a ihneď podávajte.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation