Maggi Nápady rezance z panvice kuracie mäso na kari 5x185 g

699968
699968
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 09.06.2025 05:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Maggi Nápady Rezance z panvice Kuracie mäso na karí so zeleninou Rezance z panvice. Základ na prípravu hotového pokrmu. Dehydratovaný výrobok
ZLOŽENIE
REZANCE 86,5 %: PŠENIČNÁ múka, palmový olej, jedlá soľ, regulátor kyslosti (uhličitany draselné), stabilizátor (polyfosforečnany). ZLOŽENIE KORENIACEJ ZMESI 13,5 %: jódovaná jedlá soľ, cukor, sušená zelenina 2,4 % (cibuľa, cesnak, paprika), koreniny (kurkuma, karí korenie 0,4 %, zázvor, koriander, čili paprika), sušený kvasnicový extrakt, SÓJOVÝ bielkovinový hydrolyzát, arómy (obsahujú PŠENIČNÝ GLUTÉN, VAJCIA a HORČICU), maltodextrín, slnečnicový olej, regulátor kyslosti (kyselina citrónová). Môže obsahovať stopy MLIEKA, ZELERU a SEZAMU.
ALERGÉNY
Vajcia a výrobky z nich,Horčica a výrobky z ní,Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Zeler a výrobky z něj,Sezamové semená a výrobky z nich
HMOTNOSŤ/OBJEM
5x185g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.
PÔVOD
Ukrajina
VÝROBCA
Nestlé Slovensko s.r.o., Košovská cesta 11, 971 27 Prievidza, tel: 0800 135 135, www.nestle.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Pridajte: - 250 g kuracích pŕs - 1 červenú papriku - 125 g póru - 1 mrkvu - 1 lyžicu rastlinného oleja Príprava: 1. Kuracie prsia nakrájajte na kúsky, zeleninu na rezance. 2. Na panvici rozpáľte lyžicu oleja, pridajte mäso a restujte 3 minúty. Pridajte zeleninu (papriku, pór a mrkvu) a restujte ďalšie 3 minúty. 3. Prisypte do panvice koreniacu zmes, prilejte 300 ml vody a priveďte do varu. 4. Pridajte rezance a varte asi 2 minúty (pokiaľ sa voda nevyvarí a rezance nezmäknú).
VETERINÁRNE ČÍSLO
Viz etiketa
ZMRAZENÉ DŇA
Viz etiketa
DÁTUM BALENIA
Viz etiketa

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation