Vitana Marináda med a zázvor 1x80 g
52018
8593837259441 (kusový)
52018
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 11.05.2025 16:00
0 balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Tekutá marináda Med a Zázvor, tekutý prípravok s koreninami na marinovanie
- ZLOŽENIE
- Zloženie: cukor, pitná voda, med 12 %, vínny ocot, jedlá soľ 7,3 %, sójová omáčka (sójový hydrolyzát, víno, slivky, jablká, farbivo: E150c, sušený rajčinoý pretlak, zvýrazňovače chuti: E 621, E627, E631, kvasnicový výťažok, zmes korenín, cesnakový extrakt), víno, zázvor mletý 2,4 %, zahusťovadlo modifikovaný zemiakový škrob, karamelizovaný sacharózový sirup, kvasnicový extrakt, aróma, konzervačné látky (sorban draselný, benzoan sodný), extrakt z čili papriky.
- ALERGÉNY
- Sójové bôby a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Zeler a výrobky z něj,Horčica a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje výrobku v 100 mlEnergia 1021/311 kJ/kcalTuky 0,2 gz toho nasýtené mastné kyseliny 0,08 gSacharidy 76,2 gz toho cukry 73,2 gBielkoviny 1,0 gSoľ 7,3 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové údaje výrobku v 100 mlEnergia 1021/311 kJ/kcalTuky 0,2 gz toho nasýtené mastné kyseliny 0,08 gSacharidy 76,2 gz toho cukry 73,2 gBielkoviny 1,0 gSoľ 7,3 g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Objem: 62 mlHmotnosť: 80 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu.Pred použitím dôkladne potraste.Po otvorení ihneď spotrebujte.
- VÝROBCA
- Orkla Foods Česko a Slovensko a.s., Mělnická 133, 277 32 Byšice, Česká republika
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Návod na prípravu: Obsah vrecka vlejte do misky. Pridajte 600 g mäsa a premiešajte tak, aby marináda mäso rovnomerne pokryla. Nechajte odležať najmenej 2 hodiny v chlade. Na dosiahnutie silnejšej a bohatšej chuti marinujte dlhšie.
- Pôvod
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |