- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Morský vlk filet s kožou
- ZLOŽENIE
- Rybí maso
- ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- neuvádza sa
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- neuvádza sa
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- cca 1 kg
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- mražené zboží -18°C
- VÝROBCA
- Aspius spol. s r.o., K Třešňovce 1155, Mníšek pod Brdy 252 10
- VEDECKÝ NÁZOV-LATINČINA
- DICENTRARCHUS LABRAX
- FAO
- farmový chov
- SPÔSOB PRODUKCIE
- farmový chov
- SPÔSOB ODLOVU
- farmový chov
- SPÔSOB ÚPRAVY
- filet
- NÁVOD NA POUŽITIE
- určené k tepelnej úprave
- VETERINÁRNE ČÍSLO
- Viz etiketa
- ZMRAZENÉ DŇA
- Viz etiketa
- Pôvod
- Česká republika