- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Mrkvová torta
- ZLOŽENIE
- mrkva 18% (voda, sušená mrkva), cukor, PŠENIČNÁ múka, voda, slnečnicový olej, smotanová nátierka (SMOTANA, sušené MLIEKO, zemiakový škrob, jedlá soľ, SMOTANOVÁ kultúra), VAJEČNÁ MELANŽ, MASLO, VLAŠSKÉ ORECHY, kukuričný škrob, ananásový kompót (ananás 57%, voda, cukor, regulátor kyslosti: E330), sušené MLIEKO, kypriace látky: E450, E500, perníkové korenie, škorica, aróma, farbivá: E160a, E101
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1202kJ/ 288kcal; tuky 16g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7g; sacharidy 33g; z toho cukry 20g; bielkoviny 3g; soľ 0,37g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1202kJ/ 288kcal; tuky 16g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7g; sacharidy 33g; z toho cukry 20g; bielkoviny 3g; soľ 0,37g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- 1300g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladovanie pri teplote -18 °C a nižšej. Po rozmrazení znova nezmrazovať a skladovať pri teplote +4 až +6 °C 48 hodín.
- VÝROBCA
- Fine Bakery s.r.o
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Rozmrazujte pri teplote +2 až +7 °C po dobu 12 hodín. Na oddelenie jednotlivých rezov tortu nechajte 5 minút povoliť pri izbovej teplote a horúcim nožom opatrne oddeľte rez. Po rozmrazení znova nezmrazujte a skladujte pri teplote +4 až +6 °C. Spotrebujte do 48 hodín.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |