Dr.Oetker Cassa di Mama pizza diavola mraz. 1x405 g

728173
728173
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 25.04.2024 14:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Casa di Mama Diavola 405 g, pizza bohato obložená paradajkovou omáčkou, pikantnou kalábrijskou salámou, feferónkami a červenou cibuľou - ostré. Hluboce zmrazený.
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, 18% prepasírované paradajky, voda, 10% SYR MOZZARELLA, EIDAM), 7,2% kalábrijská saláma (bravčové mäso, slanina, jedla soľ, koreniny, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, dextróza, cesnak, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (extrakty z rozmarínu), aróma, dymová), 3,6% cibuľa, 3,6% nakládané kúsky feferóniek (feferónky, voda, vinny ocot,jedla soľ, antioxidant (kyselina askorbová), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), pekárske droždie, rastlinny palmový tuk, cukor, jedla soľ, regulátor kyslosti (fosforečnany vápenaté, citrany vápenaté), čili, sladový extrakt z JAČMEŇA, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacatylvínnou), kypriaca látka (uhličitany sodné), zahušťovadlo (guarová guma), modifikovaný škrob, petržlen, oregano, čierne korenie, cesnak, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, rastlinný repkovy olej, maltodextrín, karamel, paprika, paradajkovy pretlak, citrónová šťava, extrakt korenin
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Neuvádza sa
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g:Energetická hodnota: 900 kJ/214 kcalTuky: 6,8gz toho nasycené mastné kyseliny: 3,9gSacharidy: 28gz toho cukry: 3,6gBílkoviny: 8,8gSůl: 1,5g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Neuvádza sa.
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 523 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
"Skladujte při teplote - 18 °C a nižšej. Chráňte před rozmrazením! Po rozmrazení znovu nezmrazujte."
VÝROBCA
Dr. Oetker spol. s r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava
NÁVOD NA POUŽITIE
"1. Rúru dôkladne predhrejeme. Horný a spodný ohrev 250 °C Teplovzdušná 200 °C Plynová 6 2. Odstráňte ochrannú fóliu a kartónovú podložku pod pizzou. Papier na pečenie ponechajte na korpuse. 3. Dáme piect na rošt do spodnej tretiny rúry. 13-15 min."

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation