Dr.Oetker Cassa di Mama pizza salame mraz. 1x390 g

729318
729318
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 28.03.2024 08:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Pizza Casa di Mama Salame 390 g, pizza bohato obložená pikantnou salámou a paradajkovou omáčkou. Hluboce zmrazený.
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, 20% prepasírované paradajky, voda, 12% SYR (GOUDA, jedla soľ, farbivo (karotény) EIDAM), 10% saláma (bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, dextróza, korenie, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, cibuľový prášok, cesnakový prášok, extrakty korenin, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (extrakty z rozmarínu), dymová), pekárske droždie, rastlinny palmový tuk, jedla soľ, cukor, rastlinný repkovy olej, regulátor kyslosti (fosforečnan vápenatý, citran vápenatý), sladový extrakt z JAČMEŇA, emulgátor (estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacatylvínnou), kypriaca látka (uhličitany sodné), zahušťovadlo (guarová guma), modifikovaný škrob, petržlen, oregano, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, maltodextrín, kajenské korenie, karameltróza
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota na 100g hotového produktu: 802 kJ/190 kcal Tuky (g): 4,5 z toho nasytené mastné kyseliny (g): 2,7 Sacharidy (g): 28 z toho cukry (g): 3,4 Bielkoviny (g): 8,5 Soľ (g): 1,2
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Energetická hodnota 1 porcie: 3246 kJ/770 kcal Tuky (g): 18 z toho nasytené mastné kyseliny (g): 11 Sacharidy (g): 112 z toho cukry (g): 14 Bielkoviny (g): 34 Soľ (g): 5,1
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 516 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Podmienky skladovania: Skladujte pri teplote -18°C *** alebo nižšej. Uchovávanie u spotrebiteľa: pri teplote -18°C *** alebo nižšej do dátumu minimálnej trvanlivosti.
VÝROBCA
Dr. Oetker spol. s r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika
NÁVOD NA POUŽITIE
"1. Rúru dôkladne predhrejeme. Horný a spodný ohrev 250 °C Teplovzdušná 200 °C Plynová 6 2. Odstráňte ochrannú fóliu a kartónovú podložku pod pizzou. Papier na pečenie pechajte na korpuse. 3. Dáme piect na rošt do spodnej tretiny rúry. 12-14 min.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation