Dr.Oetker Ristorante Prosciutto pizza mraz. 1x320 g

587274
587274
Odstránené zo sortimentu
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 10.05.2025 03:00
balenie
Odstránené zo sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Ristorante ES Prosciutto 320 g, hlbokozmrazená. Bohato obložená šunkou a syrom na tenkom chrumkavom ceste.
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, voda, 14% SYR (MOZZARELLA, Eidam), 9% šunka (bravčové mäso, voda, modifikovaný škrob, zemiaková múka, jedlá soľ, SÓJOVÁ bielkovina, glukóza, stabilizátory (trifosforečnany, polyfosforečnany, dusitan sodný), zahusťovadlo (karagénan), cukor, maltodextrín, bravčová kolagénna bielkovina, aróma, extrakt z korenín, antioxidant (askorban sodný)), rastlinný olej repkový, paradajkový koncentrát, červená paprika, jedlá soľ, pekárske droždie, cukor, modifikovaný škrob, koreniny, aróma, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, maltodextrín, karamelizovaný cukor, dymová aróma
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Horčica a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
V 100 g Energetická hodnota: 220 kcal / 925 kJ,Bielkoviny : 9,7 g,Sacharidy : 27,0 g,Tuky : 8,2 g,* % Odporúčaná denná dávka na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
V 1 Pizze Energetická hodnota: 704 kcal / 2961 kJ,Bielkoviny : 30,9 g,Sacharidy : 86,5 g,Tuky : 26,1 g,* % Odporúčaná denná dávka na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal (%*) Energetická hodnota: (35%),Bielkoviny : (62%),Sacharidy : (32%),Tuky : (37%),* % Odporúčaná denná dávka na základe priemerného denného energetického príjmu 2000 kcal
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 400 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Uskladnenie u spotrebiteľa pri -18°C (***-Mraznička alebo mraziaci box).
VÝROBCA
DR. OETKER s.r.o. Ľadová 14 811 05 Bratislava Slovenská republika www.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
"1. Rúru dôkladne predhrejeme. Horný a spodný ohrev 230 °C Teplovzdušná 200 °C 2. Pizzu vyberieme z fólie a dáme piecť na mriežku vyloženú papierom na pečenie do spodnej části rúry. 3. Doba pečenia: 11-13 minút (teplovzdušná rúra 10-11 minút). Při pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou."

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation