- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Ristorante Classico Pollo Pizza bohato obložená paradajkami, syrom a kuracími prsiami na tenkom, chrumkavom ceste. Hlbokozmrazená.
- ZLOŽENIE
- PŠENIČNÁ MÚKA, 23% pasírované paradajky, 11% SYR (MOZZARELLA, EIDAM), 9,5% marinované kuracie prsia (kuracie prsia, rastlinný olej slnečnicový, jedlá soľ, dextróza, paradajkový prášok, koreniny, byliny, cukor, aróma), špenát, kyslá SMOTANA, rastlinný olej repkový, paradajkové kúsky, kukurica, voda, pekárske droždie, jedlá soľ, bazalka, cukor, modifikovaný škrob, cesnak, oregano, paprika, kajenské korenie, hydrolyzovaná rastlinná bielkovina, maltodextrín, karamel, ocot zo sladu z JAČMEŇA, extrakt zo sladu z JAČMEŇA, dezertné víno, ocot, aróma.
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Sójové bôby a výrobky z nich,Horčica a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100g: Energia: 892 kJ / 213 kcal Tuky: 9g z toho nasýtené mastné kyseliny: 3g Sacharidy: 23g z toho cukry: 3,1g Bílkoviny: 8,6g Soľ: 1,1g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- na 1porciu (1pizza):Energia: 3176 kJ / 755 kcalTuky: 32gz toho nasýtené mastné kyseliny: 11gSacharidy: 83gz toho cukry: 11gBílkoviny: 30gSoľ: 3,7g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost pevného podílu: 355g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Uchovávanie u spotrebiteľa: Pri -18°C (***priehradka alebo mraznička) alebo nižšej do dátumu minimálnej trvanlivosti. Minimálna trvanlivosť do konca a číslo šarže: pozri bočnú stranu obalu.
- VÝROBCA
- "Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Rúru dôkladne predhrejeme. Pizzu vyberieme z fólie. Dáme piecť na mriežku vyloženú papierom na pečeniedo spodnej časti rúry.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |