Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro formaggi mraz. 340 g

205262
205262
Na predajni: 79 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 22.08.2025 08:45
79 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Pizza bohato obložená mozzarellou, eidamom, ementálom a syrom s modrou plesňou na tenkom, chrumkavom ceste. Vhodná pre vegetariánov. Hlbokozmrazená.
ZLOŽENIE
PŠENIČNÁ MÚKA, 13% pasírované paradajky, 10% SYR MOZZARELLA, 10% SYR EIDAM, voda, SMOTANA na šľahanie, 6,6% paradajkový koncentrát, 4,2% SYR EMENTÁL, rastlinný repkový olej, pekárske droždie, 0,8% SYR S MODROU PLESŇOU, soľ, cukor, bazalka, SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÉ BOBY, soľ, PŠENIČNÁ MÚKA), rastlinný extra panenský olivový olej, modifikovaný škrob, koreniny, oregano, cesnak. Může obsahovať: (HORČICA).
ALERGÉNY
Obsahuje: Obilné zrná obsahujúce lepok a jeho deriváty, Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Tuky 12g
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hmotnost obsahu: 340g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Podmienky skladovania: Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej. Uchovávanie u spotrebitela: Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej do dátumu minimálnej trvanlivosti. Chránte pred rozmrazením! Po rozmrazení znovu nerozmrazujte! Minimálna trvanlivost do konca a číslo šarže: pozri bočnú stranu obalu.
PÔVOD
Polsko
VÝROBCA
Henrich Praj, Ľadová 14, 811 05 Bratislava
NÁVOD NA POUŽITIE
1. Rúru dôkladne predhrejeme: Elektrická rúra 220 °C, teplovzdušná rúra 200 °C, plynová rúra st 4, Pred pečením pizzu nerozmrazujte. 2. Pizzu vyberieme z fólie. 3. Pizzu dáme piecť na mriežku do spodnej časti rúry. Doba pečenia: 11-13 minút. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Popis a ďalšie doplňujúce informácie:

Výživové informácie
na 100g: Energia: 1110 kJ / 265 kcal Tuky: 14g z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,2g Sacharidy: 24g z toho cukry: 2,9g Bílkoviny: 11g Soľ: 1,1g
Krajina pôvodu
Polsko
Výrobca
Henrich Praj
Adresa výrobcu
Ľadová 14, 811 05 Bratislava

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation