Dr.Oetker Škrob pre pokrmy z mäsa bezgluténový 1x1ks 200g

46226
46226
Na predajni: 26 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 13:16
26 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Jemný škrob bezgluténový pre prípravu pokrmov z mäsa
ZLOŽENIE
bramborový škrob, kukuřičný škrob.
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g výrobku:Energia 1392kJ/328kcalTuky 0,3gz toho nasýtené kyseliny 0,1gSacharidy 81gz toho cukry 0,4gBielkoviny 0,2gSoľ 0,03g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Není ze zákona požadováno
HMOTNOSŤ/OBJEM
Hrubá hmotnost: 226g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
Dr.Oetker, spol. s r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislavawww.oetker.sk
NÁVOD NA POUŽITIE
Rýchla pikantná polievka:100g kuracích pŕs, 1 čili paprička, olej, 100g mrkvy, 100g póru, 1 lyžička mletého čili, 1,2 - 1,5 l kuracieho vývaru, 100 g tofu, čierne huby, sójová omáčka, rýžový ocot, 2vajcia, 3 lyžice Škrobu pre pokrmy z masa. Kuracie mäso a čili papričku nakrájame na malé kúsky a v hrnci na rozpálenom oleji podusíme. Pridáme nahrubo nastrúhanú mekvu, pórik, a zasypeme mletým čili. Podlejeme vývarom a varíme asi 20 minút. Tofu a huby nakrájame a pridáme do polievky, dochutíme sójovou omáčkou a ryžovým octom. Vajcia rozmiešame a vylejeme do polievky. Pridáme škrob rozmiešaný v 6 lyžiciach vody a varíme eště asi 10 až 15 minút. viac receptov nájdete na www.oetker.sk

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation