- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Slovakia chips Z Pece Paprika 100g
- ZLOŽENIE
- zemiakový prášok (61 %), škrob, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový v rôznych pomeroch), cukor, jedlá soľ, emulgátor (lecitíny), sušená paprika (1 %), kvasnicový extrakt, prírodná aróma, sušené paradajky, sušený balzamikový ocot (koncentrovaný hroznový mušt, ocot kvasný vínny), sušená cibuľa, sušené marhule, regulátor kyslosti (fosforečnany vápenaté), JAČMENNÝ sladový ocot sušený, kypriaca látka (uhličitany sodné), sušené čili, sušený cesnak, farbiaci extrakt z čierneho čaju, kyselina (kyselina jablčná), farbivo (paprikový extrakt), bylinky, koreniny, extrakt z JAČMENNÉHO sladového octu, sušený kvasný ocot liehový.Výrobok môže obsahovať SEZAM a MLIEKO.
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Jačmeň a jeho deriváty; Může obsahovat: Obilné zrná obsahujúce lepok a jeho deriváty, Sezamové semienka a ich deriváty, Sójové bôby a výrobky zo sójových bôbov, Mlieko a mliečne výrobky
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 405kcal, Tuky ################g, Mastné kyseliny nasýtené 1,2g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Sacharidy 72g, Škrob 0g, Cukry 7,3g, Vláknina 4g, Bielkoviny 6,1g, Soľ 1,6g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 100g, Počet porcí v balení: 3
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu. chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- PÔVOD
- Maďarsko
- VÝROBCA
- Intersnack Slovensko a.s., Bratislavská 852, 911 05 Trenčín
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Skladujte v suchu. chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Výživové informácie
- Energia 1709 kJ / 405 kcal, Tuk 9,2g, z toho NMK 1,2g, Sacharidy 72g, z toho cukry 7,3g, Vláknina 4,4g, Bielkoviny 6,1g, Soľ 1,6g.
- Krajina pôvodu
- Maďarsko
- Výrobca
- Intersnack Slovensko a.s.
- Adresa výrobcu
- Bratislavská 852, 911 05 Trenčín
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |