Tekmar Protein tyčinka jahodová 1x60 g
45651
45651
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 25.04.2024 11:00
balenie
- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Proteínová tyčinka s jahodovou príchuťou v bielej poleve, 60g
- ZLOŽENIE
- bielkovinová zmes 26% (sójový bielkovinový izolát a srvátkový bielkovinový koncentrát), glukózový sirup, biela poleva 18% (cukor, úplne hydrogenované tuky (kokosový, slnečnicový), sušené mlieko odstredené 8%, laktóza, emulgátor: slnečnicový lecitín, aróma), oligofruktóza, sušené jablká 7% (obsahujú antioxidant: oxid siričitý), kokosový tuk, zvlhčovadlo: glycerol, repkový olej, sójové vločky, jahodový koncentrát 1,5%, minerálne látky (uhličitan vápenatý, oxid horečnatý), emulgátor: slnečnicový lecitín, soľ, vitamínový premix (C,E, niacín, kyselina pantoténová, B6, B2, B1, kyselina listová, biotín, B12), arómy,farbivo E122 a E124. E 122 a E 124 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.
- ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Orechy a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Parametre:(analytické a mikrobio -logické )Výživové údaje v 100g výrobku: Energia: 1694 kJ / 404 kcal Tuky: 15 g z toho nasýtene mastné kyseliny: 11 g Sacharidy 38 g z toho cukry 24 g Vláknina 8,5 g Bielkoviny: 25 g Soľ 0,5 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Parametre:(analytické a mikrobio -logické )Výživové údaje v 100g výrobku: Energia: 1694 kJ / 404 kcal Tuky: 15 g z toho nasýtene mastné kyseliny: 11 g Sacharidy 38 g z toho cukry 24 g Vláknina 8,5 g Bielkoviny: 25 g Soľ 0,5 g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- 60 g.
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu a pri teplote do 25°C.
- VÝROBCA
- Tekmar Slovensko spol s r.o.
- NÁVOD NA POUŽITIE
- K priamej spotrebe
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |