Tekmar Probiotic Line Müsli tyčinka slivka 35 g

72658
72658
Na predajni: 40 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 21.11.2024 11:00
40 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Müsli tyčinka so slivkami podmáčaná v poleve s jogurtom a mliečnymi kultúrami.
ZLOŽENIE
ovsené vločky 26%, poleva s jogurtom 20% (cukor, úplne hydrogenovaný palmový tuk, jogurtový prášok 4%, laktóza, emulgátor: sójový lecitín, kyselina: kyselina citrónová, aróma), glukózový sirup, fruktózový sirup, extrudát 12% (pšeničná múka, kukuričná múka, ryžová múka, cukor, soľ), sušené slivky 13% (obsahuje antioxidant: oxid siričitý), kukuričné lupienky, repkový olej, brusnicová zložka 3% (brusnice 65%, cukor, bazový ovocný koncentrát, slnečnicový olej, kyselina: kyselina citrónová), cukor, maltodextrín, inulín 1,5% (vláknina), jačmenný sladový výťažok, palmový tuk, zvlhčovadlo: sorbitol, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, soľ, emulgátor: sójový lecitín, aróma, mliečne kultúry 0,065% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus)
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Oxid siričitý a siričitany,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje v 100 g výrobku:Energia:1695 kJ / 402 kcalTuky:10,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny:7,4 gSacharidy:73,5 gz toho cukry:33,1 gVláknina:4,8 gBielkoviny:5,5 gSoľ:0,56 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje v 100 g výrobku:Energia:1695 kJ / 402 kcalTuky:10,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny:7,4 gSacharidy:73,5 gz toho cukry:33,1 gVláknina:4,8 gBielkoviny:5,5 gSoľ:0,56 g
HMOTNOSŤ/OBJEM
35g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu a pri teplote do 25°C.
VÝROBCA
TEKMAR SLOVENSKO , s.r.o.,Vinárska 26, 951 41 Lužianky,Slovenská republika
NÁVOD NA POUŽITIE
Tyčinka Probiotic line je produkt pre ľudí všetkých vekových kategórií, ktorá poskytuje podporu a dosiahnutie dobrého trávenia. Jej vysokou pridanou hodnotu je kombinácia 4 kmeňov probiotických baktérií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophillus a Bifidobacterium Lactis) v takom množstve aby sa dosiahol ich pozitívny účinok, ktorý je podporený vlákninou a inulínom.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation