Tekmar Probiotic Line Müsli tyčinka tropic 1x35 g

72657
72657
Na predajni: 67 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 27.04.2024 11:00
67 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Musli tyčinka jogurtová s živou probiotickou kultúrou 35 g.
ZLOŽENIE
ovsené vločky 26%, poleva s jogurtom 20% (cukor, úplne hydrogenovaný palmový tuk, jogurtový prášok 4%, laktóza, emulgátor: sójový lecitín, kyselina: kyselina citrónová, aróma), glukózový sirup, fruktózový sirup, extrudát 12% (pšeničná múka, kukuričná múka, ryžová múka, cukor, soľ), sušené marhule 5% (obsahujú antioxidant: oxid siričitý), sušená papája 5% (obsahuje antioxidant: oxid siričitý), kukuričné lupienky, sušená pomarančová kôra 4% (obsahuje antioxidant: oxid siričitý), repkový olej, cukor, maltodextrín, pomarančový koncentrát 1,5%, inulín 1,5% (vláknina), jačmenný sladový výťažok, palmový tuk, zvlhčovadlo: sorbitol, sušený ananás 1% (obsahuje antioxidant: oxid siričitý), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, soľ, emulgátor: sójový lecitín, aróma, mliečne kultúry 0,065% (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus ).
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Oxid siričitý a siričitany,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje v 100 g výrobku:Energia:1697 kJ / 404 kcalTuky:12,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny:7,8 gSacharidy:67 gz toho cukry:38,2 gVláknina:4,5 gBielkoviny:6,0 gSoľ:0,56 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje v 100 g výrobku:Energia:1697 kJ / 404 kcalTuky:12,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny:7,8 gSacharidy:67 gz toho cukry:38,2 gVláknina:4,5 gBielkoviny:6,0 gSoľ:0,56 g
HMOTNOSŤ/OBJEM
35g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu a pri teplote do 25°C.
VÝROBCA
Výrobca: TEKMAR SLOVENSKO s.r.o., Vinárska 26, 951 41 Lužianky, Slovenská republika
NÁVOD NA POUŽITIE
Tyčinka Probiotic line je produkt pre ľudí všetkých vekových kategórií, ktorá poskytuje podporu a dosiahnutie dobrého trávenia. Jej vysokou pridanou hodnotu je kombinácia 4 kmeňov probiotických baktérií (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophillus a Bifidobacterium Lactis) v takom množstve aby sa dosiahol ich pozitívny účinok, ktorý je podporený vlákninou a inulínom.
Pôvod
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation