Thymos Marináda kurča premium 1x230 g

596036
596036
bez DPH
Cena za kus
1,19 €
Cena za balenie
1,19 €
Cena za jednotku
5,17 €
Na predajni: 9 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 17.09.2019 11:05
9 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Marináda kurča Polotekuté ochucovadlo na korenenie a marinovanie mäsa
ZLOŽENIE
Pitná voda, jedlá soľ (max. 14 %), sójový bielkovinový hydrolyzát, cesnak sušený ( obsahuje OXID SIRIČITÝ), cibuľa sušená, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný; paprika kúsky, HORČICA biela mletá, čierne korenie mleté, paprika sladká mletá, paprika štipľavá mletá, pažítka sušená, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; kurkuma mletá, koriander, zahusťovadlo: xantánová guma; ligurček, farbivo: amoniakový karamel; zázvor mletý, senovka grécka, rasca rímska, konzervačné látky: benzoan sodný, sorban draselný; chilli mleté muškátový orech mletý, škorica mletá, klinček mletý.
ALERGÉNY
Oxid siričitý a siričitany,Sójové bôby a výrobky z nich,Horčica a výrobky z ní, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Sezamové semená a výrobky z nich,Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Zeler a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 232 kJ/ 55 kcal; Tuky: 1,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; Sacharidy: 7,9 g, z toho cukry : 2,6 g; Bielkoviny: 4,4 g; Soľ: 10,5 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
x
HMOTNOSŤ/OBJEM
230 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu. Po otvorení celý výrobok spotrebujte.
VÝROBCA
Thymos, spol. s r. o. Popradská 518, 059 52 Veľká Lomnica
NÁVOD NA POUŽITIE
Pred použitím marinádu riadne pretrepať! Plátky mäsa jemne naklepte a marinádu ľahko rozotrite na pripravené mäso. Kocky mäsa na ražniči premiešajte s marinádou, aby došlo k rovnomernému marinovaniu mäsa. Pred grilovaním alebo iným tepelným opracovaním odporúčame nechať mäso v marináde aspoň 2 hodiny uležať na chladnom mieste. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 130g marinády na 1 kg mäsa.