Thymos Marináda steak premium 1x230 g

596033
596033
Dlhodobo nedostupné
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 26.04.2024 19:00
0 balenie
Dlhodobo nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Marináda steak Polotekuté ochucovadlo na korenenie a marinovanie mäsa
ZLOŽENIE
Pitná voda, jedlá soľ (max. 14 %), čierne korenie mleté, cesnak sušený granulovaný (obsahuje OXID SIRIČITÝ), HORČICA biela mletá, cibuľa sušená, chilli mleté paprika sladká mletá, petržlenová vňať, rozmarín, zahusťovadlo: xanátová guma; kurkuma mletá, konzervačné látky: benzoan sodný sorban draselný.
ALERGÉNY
Oxid siričitý a siričitany,Horčica a výrobky z ní, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Sezamové semená a výrobky z nich,Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Zeler a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia 221 kJ/47 kcal; Tuky: 1,4 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; Sacharidy: 9,3 g, z toho cukry 2,4 g; Bielkoviny: 2,5 g; Soľ 10,6 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
x
HMOTNOSŤ/OBJEM
230 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu. Po otvorení celý výrobok spotrebujte.
VÝROBCA
Thymos, spol. s r. o. Popradská 518, 059 52 Veľká Lomnica
NÁVOD NA POUŽITIE
Pred použitím marinádu riadne pretrepať! Plátky mäsa jemne naklepte a marinádu ľahko rozotrite na pripravené mäso. Kocky mäsa na ražniči premiešajte s marinádou, aby došlo k rovnomernému marinovaniu mäsa. Pred grilovaním alebo iným tepelným opracovaním odporúčame nechať mäso v marináde aspoň 2 hodiny uležať na chladnom mieste. Marinované mäso riadne tepelne upravte! Pri príprave na panvici použite trochu oleja. Mäso už nesoľte. Odporúčané dávkovanie: 130g marinády na 1 kg mäsa.
Pôvod
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation