Vitana Maďarský guláš 1x50 g

35743
35743
Na predajni: 142 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 06.07.2022 11:50
142 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Guláš maďarský Dehydrovaný výrobok. Základ pokrmu na guláš.
ZLOŽENIE
Zloženie suchej zmesi: pšeničná múka, sušená zelenina (cibuľa rez, paprika červená rez, cibuľa mletá, cesnak mletý, paprika zelená rez), sušený sójový hydrolyzát, arómy (obsahujú lepok, zeler, mlieko, vajcia), paprika sladká mletá 6,7 %, bravčový tuk, sušený rajčinový pretlak, jedlá soľ, zmes korenín, zahusťovadlo xantánová guma, farbivá (paprikový extrakt, amoniakový karamel).
ALERGÉNY
Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy),Zeler a výrobky z něj, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Horčica a výrobky z ní
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje v 100 gEnergia 370/87 kJ/kcalTuky 1,7 gz toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 gSacharidy 3 gz toho cukry 0,8 gBielkoviny 14,7 gSoľ 0,7 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Výživové údaje 1 porcia (200 g)Energia 739/175 kJ/kcalTuky 3,5 gz toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 gSacharidy 6,1 gz toho cukry 1,5 gBielkoviny 29,4 gSoľ 1,4 g
HMOTNOSŤ/OBJEM
50 g, 4 porcie
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu. Po príprave ihneď spotrebujte.
VÝROBCA
Orkla Foods Česko a Slovensko a.s., Mělnická 133, 277 32 Byšice, Česká republika
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na prípravu: 1. 500 g neosoleného bravčového mäsa nakrájame na kocky a sprudka opečieme na masti alebo na oleji. 2. Vsypeme obsah vrecka, dôkladne premiešame a ihneď pridáme 500 - 600 ml vlažnej vody. 3. Varíme pozvoľna pod pokrievkou, za občasného miešania, kým mäso nie je mäkké (asi 55 - 60 minút).
Pôvod
Slovensko