- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- Syrová omáčka Dehydrovaný výrobok. Základ pokrmu.
- ZLOŽENIE
- Zloženie suchej zmesi: syrový prášok 39,6 % (syr, srvátka, kvasnicový extrakt), škrob, škrob maltodextrín, jedlá soľ, arómy (obsahujú mlieko), cukor, repkový olej, palmový olej, pšeničná múka, kvasnicový extrakt, zahusťovadlo xantánová guma, cibuľa sušená mletá, zmes korenín, sušená petržlenová vňať, sušená pažítka, cesnakový extrakt.
- ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy), MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vajcia a výrobky z nich,Sójové bôby a výrobky z nich,Zeler a výrobky z něj,Horčica a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g hotového pokrmu Energia 901/216 kJ/kcalTuky 14,3 gZ toho nasýtené mastné kyseliny 8,1 gSacharidy 4,1 gZ toho cukry 1,1 gBielkoviny 17,8 gSoľ 0,6 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
- Výživové údaje 1 porcia (150 g)Energia 1352/343 kJ/kcalTuky 21,4 gZ toho nasýtené mastné kyseliny 12,1 gSacharidy 6,1 gZ toho cukry 1,7 gBielkoviny 26,7 gSoľ 1,0 g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnosť: 41 g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte v suchu
- VÝROBCA
- Orkla Foods Česko a Slovensko a.s., Mělnická 133, 277 32 Byšice, Česká republika
- NÁVOD NA POUŽITIE
- Návod na prípravu: 1. 400 g neosoleného kuracieho mäsa nakrájame na plátky a vložíme do zapekacej misky. 2. Obsah vrecka dobre rozmiešame v 50 ml studenej vody a 200 ml smotany na šľahanie (obsah tuku najmenej 30 %). 3. Pripravenou tekutou zmesou prelejeme plátky kuracieho mäsa. Obsah zapekacej misky premiešame. 4. Zapekáme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C asi 40 - 45 minút. Pri pečení rešpektujeme skúsenosti s vlastnou rúrou.
- Pôvod
- Slovensko
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |