- ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
- mäsový výrobok tepelne opracovaný, hlbokozmrazený
- ZLOŽENIE
- Kuracia mäsová zmes 70% (kuracie mäso 71 %, pitná voda, kuracie kože, kuracie mäso strojovo oddelené 4%, jedlá soľ, zemiakový škrob, dextróza, extrakty korení, zmes korenia); Obaľovacia zmes 30 % (PŠENIČNÁ múka, pitná voda, jedlá soľ, pekárské droždie, extrakty korení, korenie, repkový olej, zemiakový škrob, dextróza).
- ALERGÉNY
- Obsahuje: Obilné zrná obsahujúce lepok a jeho deriváty
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 220kcal, Tuky 12g, Mastné kyseliny nasýtené 2,1g, Mastné kyseliny mononenasýtené-cis 0g, Sacharidy 15g, Škrob 0g, Cukry 1g, Vláknina 0g, Bielkoviny 13g, Soľ 1,8g
- HMOTNOSŤ/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 1000g
- PODMIENKY SKLADOVANIA
- Skladujte pri teplote - 18 °C alebo nižšej. Uchovanie u spotrebiteľa: *-6°C 1 týždeň, ** -12°C 1 mesiac, *** -18°C do data minimálnej trvanlivosti.
- PÔVOD
- Česko
- VÝROBCA
- Vodňanská drůbež, a.s., Radomilická 886
- NARODENÉ
- CZ - ČESKÁ REPUBLIKA
- VYKŔMENÉ
- CZ - ČESKÁ REPUBLIKA
- PORAZENÉ
- CZ - ČESKÁ REPUBLIKA
- BÚRANÉ
- CZ - ČESKÁ REPUBLIKA
- NÁVOD NA POUŽITIE
- horkovzdušná trúba – nerozmrazené pečieme v prúde horúceho vzduchu pri teplote 180°C 10 až 12 minút . panvica – nerozmrazené opekáme v rozpálenom tuku cca 5 minút z oboch strán do zlatohneda. fritéza – nerozmrazené fritujeme pri teplote 160 °C cca 5 minút.
- VETERINÁRNE ČÍSLO
- CZ921EU
Popis a ďalšie doplňujúce informácie:
- Výživové informácie
- Výživové údaje na 100g:Energie 1355 kJ/325 kcal,Tuky 21g,z toho nasycené mastné kyseliny 4,1g,Sacharidy 16g,z toho cukry 0,8g,Bílkoviny 18g,Sůl 1,9g
- Krajina pôvodu
- Česko
- Dodatočné informácie
- Na webovej stránke METRO nájdete široký výber mäsa a hydiny.
- Výrobca
- Vodňanská drůbež, a.s.
- Adresa výrobcu
- Radomilická 886
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná predajňa Ivanka pri Dunaji
Vybraná predajňa
Otváracie hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 20:00 |