Dr. Oetker Škoricový cukor 20x20 g

539750
539750
Na predajni: 137 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 29.03.2024 11:00
137 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Škoricový cukor 20 g, cukor s prísadami
ZLOŽENIE
cukor, mletá škorica 11 %
ALERGÉNY
Neuvádza sa, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a mliečné výrobky (vrátane laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g:Energetická hodnota: 1618 kJ/380 kcalTuky: 0,1gz toho nasycené mastné kyseliny: 0,0gSacharidy: 92,0gz toho cukry: 89,1gBílkoviny: 0,4gSůl: 0,01g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
neuvádza sa
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 21 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Použitie: ako prísada na pečenie a dochutenie jablkových múčnikov, kompótov a vareného vína. Výborný na posypanie koláčov, lievancov a krupicovej kaše. Škoricové krachle 1 balenie lístkového cesta, 1 vajce, 1 balíček škoricového cukru Dr. Oetker, 3 lyžice kryštálového cukru. Postup: Lístkové cesto vyvaľkáme na hrúbku 0,5 cm. Okrúhlou alebo oválnou formičkou, asi 8 cm veľko, povykrajujeme tvary. Potrieme rozšľahaným vajcom a husto posypeme škoricovým cukrom zmiešaným s kryštálovým cukrom. Pečieme v predhriatej rúre 15-20 minút pri teplote 200 °C do zlatista.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation