Dr.Oetker Želatína plátky 25x10 g

510151
510151
Na predajni: 15 bal.
Ivanka pri Dunaji
Zmeniť predajňu
k 18.04.2024 11:00
15 balenie

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY
Želatína v plátkoch 10 g, na sladké i slané použitie
ZLOŽENIE
Bravčová želatína
ALERGÉNY
Neuvádza sa
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Neuvádza sa.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCIE
Neuvádza sa.
HMOTNOSŤ/OBJEM
Brutto hmotnosť: 15 g
PODMIENKY SKLADOVANIA
Skladujte v suchu!
VÝROBCA
"Dr. OETKER s.r.o.Ľadová 14811 05 BratislavaSlovenská republikaRady, tipy, recepty kontakt Dr. Oetker 0850 638 537 Po-Pia 8.00-14.00Viac informácii a receptov na www.oetker.sk"
NÁVOD NA POUŽITIE
Návod na použitie: 1. Príprava krémov (smotanových, jogurtových, tvarohových a pod.), náplní, dezertov z ovocnej šťavy a vaječnej tlačenky zo želatíny. Do menšieho hrnca dáme 4-5 polievkových lyžíc vody pridáme plátky želatíny a necháme asi 10 minút napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny: Okamžite pridáme dve polievkové lyžice krému / ovocnej šťavy, zmesi na tlačenku / a metličkou alebo vareškou zamiešame. Vmiešame späť do krému / ovocnej šťavy zmesi na tlačenku /. Ďalej spracujeme podľa konkrétneho receptu. 2. Príprava rôsolov a aspikov. Plátky želatíny zalejeme 0,5 l studenej vody alebo nálevu a necháme asi 10 min. napučať. Za stáleho miešania zahrejeme (nevaríme) až do úplného rozpustenia želatíny. Želatínu necháme mierne vychladnúť a ešte vlažnú ju použijeme podľa konkrétneho receptu. TIP: K príprave slaných pokrmov môžeme na rozpustenie želatíny použiť nálev z 0,5 l vody, veľkej cibule, bobkového listu, celého nového korenia a čierneho korenia - necháme prejsť varom. Dochutíme octom, soľou, cukrom a použijeme na rozpustenie želatíny. Želatína v plátoch - vystačí na 0,5l tekutiny. Určená na ľudskú spotrebu.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation